Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 620246
Modificació de la determinació del règim d’indemnitzacions per assistència efectiva a sessions i despeses ocasionades en l'exercici del seu càrrec

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en la sessió ordinària celebrada dia 28 de setembre de 2023, va adoptar l'acord relatiu a la modificació de la determinació del règim d'indemnitzacions per assistència efectiva a sessions i despeses ocasionades en l'exercici del seu càrrec, i que, en la seva part dispositiva, diu: 

«Primer. Acordar, amb efectes de dia 1 d'octubre de 2023, que els membres electes que no exerceixen el seu càrrec amb caràcter de dedicació exclusiva o parcial tindran dret a percebre una indemnització per assistència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de la corporació de què formin part en les quanties econòmiques brutes, de dotze quantitats fixes mensuals i amb el límit anual màxim que a continuació es determina:

A) Batle-president: 22.000,00 €

Segon. Les assignacions i quanties determinades mitjançant l'acord adoptat pel Ple corporatiu el 10 de juliol de 2023, així com la resta de punts de l'esmentat acord relatiu al règim d'indemnitzacions per assistència efectiva a sessions i despeses ocasionades en l'exercici del seu càrrec, es mantenen amb els mateixos i idèntics termes.

Tercer. Acordar que les despeses que es derivin d'aquests acords en relació amb les indemnitzacions a les quals s'ha fet referència als apartats anteriors aniran a càrrec de les partides corresponents del pressupost de l'Ajuntament de Pollença per a l'any 2023, sense perjudici que els serveis administratius corresponents procedeixin, si escau, a tramitar els expedients de modificacions de crèdit necessaris per executar els presents acords.

Quart. Publicar aquests acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en compliment del que disposa l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i en el portal de transparència de l'Ajuntament, de conformitat amb el que disposa l'article 8.1 f) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Cinquè. Donar trasllat d'aquests acords a la Secretaria, a la Intervenció i a la Tresoreria, als efectes legals oportuns».

L'anterior acord es publica íntegrament per al coneixement general segons estableix l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL) i altres disposicions legals vigents.

 

(Signat electrònicament: 2 d'octubre de 2023)

El batle Martí March Cerdà