Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 620176
Modificació de membres amb dedicació exclusiva i fixació de les seves retribucions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en la sessió ordinària celebrada dia 28 de setembre de 2023, va adoptar l'acord relatiu a la modificació de la determinació dels membres que exerciran el seu càrrec amb dedicació exclusiva, així com les corresponents retribucions per al seu exercici efectiu que, en la seva part dispositiva, diu: 

«Primer. Modificar el punt primer de l'acord adoptat pel Ple el 10 de juliol de 2023 de determinació de membres que exerceixen el seu càrrec amb dedicació exclusiva i fixació de les seves retribucions i, en conseqüència, deixar sense efecte l'exercici del càrrec següent, amb caràcter de dedicació exclusiva, i la percepció de les retribucions fixades, en concepte de sou, a raó de catorze mensualitats per any, i amb efectes / a partir de l'1 d'octubre de 2023:

Càrrec

Retribucions brutes anuals

Batlia – Presidència

52.000,00 €

La resta de càrrecs determinats mitjançant l'acord del Ple adoptat el 10 de juliol de 2023 es mantenen amb els mateixos i idèntics termes, així com la resta de punts que conformen l'esmentat acord.

Segon. Ordenar al Departament de Recursos Humans que procedeixi a donar de baixa en el règim general de la Seguretat Social el membre electe que exerceix el seu càrrec (batlia-presidència) amb dedicació exclusiva, l'Ajuntament de Pollença assumirà la quota empresarial corresponent fins el 30 de setembre de 2023.

Tercer. Publicar aquests acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en compliment del que disposa l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i en el portal de transparència de l'Ajuntament, de conformitat amb el que disposa l'article 8.1 f) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Quart. Donar trasllat d'aquests acords a la Secretaria, a la Intervenció, a la Tresoreria i al Departament de Recursos Humans, als efectes legals oportuns».

L'acord anterior es publica íntegrament per al coneixement general segons estableix l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL) i altres disposicions legals vigents.

 

(Signat electrònicament: 2 d'octubre de 2023)

El batle Martí March Cerdà