Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 607795
Modificació decret nomenament representants de l'ajuntament en altres organismes o institucions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. Núm.: 7804/2023

Es fa públic que mitjançant el Decret número 2023-1521 de data 5 de setembre de 2023, el batle ha resolt el següent:

«1. Corregir el Decret 2023-1116 de data 21 de juny de 2023 de manera que s'inclogui un punt que indiqui que en relació amb la designació de les persones presidentes de les comissions informatives aquestes podran ser substituïdes per qualsevol altre membre del grup municipal al que pertany.

La redacció del Decret, una vegada corregit és la següent:

“PRIMER. El batle, José Luis Benejam Saura, serà el representant de l'Ajuntament d'Alaior en la Comissió de Seguiment del Pati de sa Lluna, així com en el Consorci subscrit amb l'Institut Tecnològic de Bijuteria (ITEB), presidirà la Junta Municipal de Turisme i la Junta Local de Seguretat.

SEGON. Designar la regidora Maria Antònia Pons Mascaró presidenta de la Comissió de Benestar Comunitari i representant de l'Ajuntament en el Consell municipal de Joventut, en el Consell de Serveis Socials de Menorca, en la Taula de Prevenció i Coordinació contra la Violència de Gènere, en la Fundació per a Persones amb Discapacitat per a Menorca, en el Consorci Sociosanitari de Menorca, en el Consell Assessor de la Gent Gran, Creu Roja, en el Fòrum de la Immigració, en la Comissió de Seguiment del Geriàtric, en el Fons Menorquí de Cooperació, en la Comissió Mixta la Caixa - Club Jubilats, en la comissió mixta de seguiment del conveni firmat amb el Consell insular de Menorca per a la protecció de menors i en el Ple de la Mesa de l'habitatge Social de Menorca.

TERCER. Designar el regidor Juan Fernando Orfila Timoner, president de la Comissió Especial de Comptes, president del Consell Escolar Municipal, representant de l'Ajuntament en el Consell Escolar de Mestre Duran, en el Consell Escolar del CEI Es Pouet, en el Consell Escolar del col·legi Dr. Comas, en el Consell Escolar de La Salle i en el Consell Escolar de l'IES Josep Miquel Guardia, representant en les comissions de seguiment dels convenis de col·laboració en matèria de gestió cadastral 901-902.

QUART. Designar el regidor Lorenzo Mascaró Florit, president de la Comissió d'Obres i Urbanisme, representant de l'Ajuntament en el Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l'Illa de Menorca, i representant de l'Ajuntament en la junta de compensació Ub-1.5 i en la Junta de Compensació PA 1.2.

CINQUÈ. Designar la regidora Eva Lucía Petrus Pons representant de l'Ajuntament en el patronat de la Fundació Enciclopèdia de Menorca, l'Institut Menorquí d'Estudis, en la comissió assessora per al seguiment de la candidatura dels béns arqueològics de l'època Talaiòtica i representant de l'Ajuntament la Fundació Illes Balears.

SISÈ. Designar el regidor Luis Alberto Arévalo González representant de l'Ajuntament en la Junta de compensació de la fase II (polígon industrial) i Consell Econòmic i Social de Menorca.

SETÈ. Designar el regidor Lorenzo Triay Caules, president del Consell Municipal d'Esports, representant de l'Ajuntament en les entitats urbanístiques de conservació existents a les urbanitzacions, dels nuclis tradicionals del terme municipal, en les juntes de compensació de Torre-solí II (PB 3.1), Lloch Nou Mediterrani i l'Entitat Urbanística Col·laboradora de Conservació Son Bou, en el programa LEADER, en el Consorci de Residus i Energia de Menorca, en el Consell General de la Reserva i en la Agenda Local 21.

VUITÈ. Les persones designades presidentes de la Comissió de Benestar Comunitari, Comissió Especial de Comptes i Comissió d'Obres i Urbanisme, podran ser substituïdes per qualsevol altre membre del grup municipal al que pertany.

NOVÈ. Notificar personalment aquesta resolució a les persones designades, que es considerarà acceptada tàcitament sempre que no hi hagi manifestació expressa.

DESÈ. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i al Portal de Transparència municipal per a coneixement general.”

2. Notificar personalment aquesta resolució a les persones designades i als suplents, que es considerarà acceptada tàcitament sempre que no hi hagi manifestació en contra expressa.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i al Portal de Transparència municipal per a coneixement general.”

El que es fa públic per a coneixement general.

 

(Signat electrònicament: 25 de setembre de 2023)

El batle José Luis Benejam Saura