Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 584603
Acord del Consell de Govern de 15 de setembre de 2023 pel qual s’autoritza el projecte de la inversió declarada d’interès autonòmic relatiu a l’ampliació del CEIP Miquel Costa i Llobera, de Pollença

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant un acord del Consell de Govern de 29 d'octubre de 2021, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 149 de dia 30 d'octubre de 2021, es declara com a inversió d'interès autonòmic les obres d'ampliació del CEIP Miquel Costa i Llobera de Pollença.

D'acord amb el que disposa l'article 8.4 del Decret Llei 1/2018, de 19 de gener, de mesures urgents per a la millora i/o l'ampliació de la xarxa d'equipaments públics d'usos educatius, sanitaris o socials de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, BOIB núm. 10, de 20 de gener, correspon al Consell de Govern l'autorització del projecte de construcció de l'equipament, amb el tràmit previ d'informació pública de 15 dies naturals i l'informe favorable de l'ajuntament on s'ubica l'equipament, que s'ha d'emetre en el mateix termini. Transcorregut aquest termini sense que l'òrgan municipal competent notifiqui una resolució en contra, l'informe s'entendrà favorable.

D'acord amb el que disposa l'article 8.4 del Decret Llei 1/2018, en data 19 de gener de 2023 es va trametre el projecte executiu mitjançant registre digital a l'Ajuntament de Pollença perquè aquest organisme emetés l'informe corresponent. Transcorregut el termini establert a aquest article, no ha tingut entrada a la Conselleria d'Educació i Universitats l'informe sol·licitat, per la qual cosa s'entén favorable.

Finalitzat el termini d'informació pública, no s'ha presentat cap al·legació al projecte d'execució de les obres d'ampliació del CEIP Miquel Costa i Llobera de Pollença.

Per tot això, d'acord amb el que disposa l'article 8.4 del Decret Llei 1/2018, a proposta del conseller d'Educació i Universitats, el Consell de Govern en la sessió de dia 15 de setembre de 2023 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Autoritzar el projecte de la inversió declarada d'interès autonòmic relatiu a l'ampliació del CEIP Miquel Costa i Llobera de Pollença, situat en el solar amb referència cadastral 1137504EE0113N0001KT.

Segon. Notificar aquest Acord a l'Ajuntament de Pollença.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 15 de setembre de 2023

El secretari del Consell de Govern (Per suplència d'acord amb l'article 3.2 del Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears) Antoni Costa Costa