Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 583506
Resolució de la directora de l’Àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es modifica la llista definitiva de puntuacions i d’aspirants admesos i exclosos i s’adjudica, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) per a la Subdirecció de Compres i Logística dels Serveis Centrals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 22, de 18 de febrer de 2023, es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut.

2. En el BOIB núm. 88, de 29 de juny de 2023, es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es publica la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos i s'adjudica, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) per a la Subdirecció de Compres i Logística dels Serveis Centrals

3. En el BOIB núm. 89, de 1 de juliol de 2023, es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Baleares de correcció d'errades per la qual es publica la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos i s'adjudica, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) per a la Subdirecció de Compres i Logística dels Serveis Centrals.

4. En data 13 de setembre de 2023  es constitueix la comissió de selecció per informar que s'ha rebut una resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'estima el recurs de reposició interposat per la Sra. Araceli Carbonell Alós en data 27 de juliol de 2023 (registre núm. GOIBE490274/2023), el qual ha estat estimat favorablement per part dels Serveis Jurídics, contra la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 23 de juny de 2023 i per la qual es va publicar la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos i es va adjudicar, pel sistema de promoció interna temporal, la plaça vacant de la categoria de grup administratiu de la funció administrativa (C1) per a la Subdirecció de Compres i Logística dels Serveis Centrals a favor del Sr. Antoni Josep Canyelles Comes.

5. La Comissió de Selecció, en aplicació de la resolució estimatòria del recurs de reposició, revisa les puntuacions i trasllada l'acta amb l'annex de puntuacions modificades per resoldre definitivament.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per això dict la següent

Resolució

1. Aprovar l'annex de modificació de puntuació definitiva de la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per cobrir una plaça vacant del grup administratiu de la funció administrativa (C1) publicada en el BOIB núm. 22, de 18 de febrer de 2023.

2. Adjudicar, d'acord amb l'apartat 8.3 de les bases de la convocatòria, la plaça vacant del grup administratiu de la funció administrativa per a la Subdirecció de Compres i Logística, pel sistema de promoció interna temporal, a la candidata Francisca Araceli Carbonell Alós, atès que compleix tots els requisits i té la puntuació més alta.

3. De conformitat amb l'apartat 8.4 de les bases de la convocatòria, publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web www.ibsalut.es (Professionals > Recursos Humans > Treballa amb nosaltres > Serveis Centrals.)

4. D'acord amb l'apartat 9 de les bases de la convocatòria, la persona seleccionada disposa d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la resolució d'adjudicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per prendre possessió de la plaça.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant qualsevol dels jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, (signat electrònicament: 14 de setembre de 2023)

La directora de l'Àrea de Professionals i Relacions Laborals Margarita Bujosa Pocoví
Per delegació del director general del Servei de Salut (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)

Documents adjunts