Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 580772
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica el nom del lloc de treball de personal eventual

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ates que per Decret de Presidència núm. 16.144 de 19 de juliol de 2023 es va nomenar el senyor Miquel Adrover Monserrat personal eventual del Consell Insular de Mallorca en el lloc de treball de periodista.

Ates que el Consell Executiu en data de 6 de setembre de 2023 ha modificat l'acord de creació de llocs de treball de personal eventual de data 12 de juliol de 2023 de nomenaments, en el sentit que un dels llocs de personal eventual identificat com Periodista passa a denominar-se Cap de Comunicació de Departament

Per tot això, dict el següent:

Decret

1. Modificar el Decret/Resolució núm. 16.144 de 19/07/2023 de nomenament de personal eventual del Sr. Miquel Adrover Monserrat en el sentit següent: allà on diu “lloc de treball Periodista” ha de dir “lloc de treball Cap de Comunicació de Departament”.

2. Notificar-ho a les persones interessades.

3. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (6 de setembre de 2023)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger