Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 580656
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica el Decret de la Presidència que determina els consellers i les conselleres que exerceixen les funcions en règim dedicació exclusiva, parcial i amb règim de dietes per assistència a les sessions del Ple

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El Ple de la corporació en sessió extraordinària de dia 19 de juliol de 2023 va establir el règim de dedicació, les retribucions i les indemnitzacions de les persones membres de la corporació.

2. De conformitat amb l'anterior, es va delegar en la Presidència del Consell Insular l'execució d'aquest acord per determinar els membres de la corporació que exerceixen les funcions en règim de dedicació exclusiva o parcial, amb la finalitat de complir el que es disposa en els apartats 3 i 5 de l'article 75 de la Llei reguladora de les bases de règim local.

3. Dia 25 de juliol de 2023 aquesta Presidència va dictar Decret pel qual es determina els consellers i les conselleres que exerceixen les seves funcions en règim dedicació exclusiva, parcial i amb règim de dietes per assistència a les sessions del Ple.

4. Dia 1 de setembre de 2023, es presenta per part de la portaveu del Grup Popular del Consell de Mallorca una comunicació on es sol·licita el canvi de dedicació del conseller electe, el Sr. Rafael Angel Bosch Sans, del règim de dedicació parcial per acollir-se al règim de dedicació exclusiva amb efectes de dia 1 de setembre de 2023.

Per tot això,  dict el següent

DECRET

1. Determinar que el Sr. Rafael Angel Bosch Sans deixa d'exercir les seves funcions en règim de dedicació parcial  per passar a exercir les seves funcions en règim de dedicació exclusiva, amb efectes de dia 1 de setembre  de 2023.

2. Comunicar-ho a les persones interessades i al Departament d'Hisenda i Funció Pública del Consell Insular de Mallorca.

3. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (13 de setembre de 2023)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger