Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 580370
Resolució de Batlia de l’expedient núm. 0478/2022, de data 13 de setembre de 2023, referent a l’aprovació definitiva de la puntuació definitiva del concurs-oposició de la persona admesa del procés selectiu per cobrir una plaça d’arquitecte/a, d’Administració Especial, funcionari/a de carrera de l’Ajuntament de Deià, a temps parcial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

DECRET DE BATLIA

Atès que aquest Ajuntament va aprovar i publicar l'Oferta Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal corresponent a la plaça d'arquitecte/a, d'Administració Especial, funcionariat de carrera de l'Ajuntament de Deià, pel sistema de concurs- oposició amb data 28 de maig de 2022 i Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 69.

En execució de l'Oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal, s'ha proposat convocar, amb caràcter excepcional, pel sistema de concurs-oposició, aquelles places estructurals que, reunint els requisits establerts de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, haguessin estat ocupades amb caràcter temporal de forma ininterrompuda almenys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020.

Atès el Decret núm. 343/2022, de 29 de novembre, d'aprovació de la convocatòria i  bases reguladores del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte/a, pel sistema de concurs-oposició, que consta dins la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià.

Vista la publicació de la convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte/a, pel sistema de concurs-oposició, que consta dins la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 158, de 6 de desembre de 2022, així com de la convocatòria en el “Boletín Oficial del Estado” de data 23 de desembre de 2022.

Atès el Decret núm. 149/2023 de data 15 de març de 2023, pel qual s'aprova la llista provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte/a, d'Administració Especial, funcionari de carrera, pel sistema de concurs-oposició i es designen les persones membres del tribunal qualificador.

Atès el Decret núm. 186/2023 de data 5 d'abril de 2023, pel qual s'aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte/a, d'Administració Especial, funcionari de carrera, pel sistema de concurs-oposició a temps parcial i publicació en el en el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 47, de 13 d'abril de 2023.

Atès que en data 25 d'abril de 2023 el Tribunal Qualificador s'ha constituït i ha dut a terme el procés selectiu de referència, amb les dues proves de la fase d'oposició i amb la valoració de mèrits de la fase de concurs , tal i com s'ha anat publicant els anuncis de les actes dels tribunals en la seu electrònica de l'Ajuntament en el tauler d'anuncis de la Corporació.

Tenint en compte que en data 5 de setembre de 2023 s'ha publicat a la seu electrònica i al tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament l'anunci de l'acta del tribunal qualificador amb les puntuacions definitives del concurs-oposició del procés selectiu i la proposta de nomenament.

Atès l'informe favorable relatiu a l'aprovació definitiva de la puntuació del concurs-oposició de la persona admesa del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte/a, d'Administració Especial, funcionari/a de carrera de l'Ajuntament de Deià, a temps parcial, que consta dins l'oferta d'ocupació pública 2022 per l'estabilització de personal temporal i requeriment de documentació per al seu nomenament emès per la tècnica jurídica de la Corporació en data 12 de setembre de 2023.

 

RESOLC

PRIMER. Aprovar definitivament la puntuació definitiva del concurs-oposició de la persona admesa del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte/a, d'Administració Especial, funcionari/a de carrera de l'Ajuntament de Deià, a temps parcial, que consta dins l'oferta d'ocupació pública 2022 per l'estabilització de personal temporal:

DNI:    **3805***

Llinatges i nom: Cabrer Rivera, Pedro Luis

Puntuació oposició: 41,499

Puntuació concurs: 17,32

Total: 58,819

SEGON. Requerir al senyor Cabrer Rivera de conformitat amb el punt vuitè de les bases el que es transcriu a tenor literal:

“La persona aspirant seleccionada disposa d'un termini de deu dies hàbils, des de la data de publicació de la publicació de la llista definitiva, per presentar els documents que acrediten que compleix els requisits que exigeix la convocatòria a la base tercera.

a) Una fotocòpia compulsada del document nacional d'identitat en vigor o el resguard de la sol·licitud de renovació.

b) Una fotocòpia compulsada de la titulació exigida.

c) Acreditar el coneixement de la llengua catalana, mitjançant l'aportació de fotocòpia compulsada del certificat del títol oficial de nivell de coneixements de català exigit a la convocatòria.

L'incompliment d'aquest termini o si de l'examen de la documentació presentada se'n dedueix que les persones aspirants no compleixen els requisits que s'exigeixen en la convocatòria, suposarà la pèrdua del dret a ser nomenats funcionaris de carrera, quedaran sense efecte totes les actuacions anteriors relatives al seu nomenament i es proposarà el nomenament del següent aspirant que, en el seu cas, hagi superat el procés selectiu.

Comprovada la correcta aportació dels documents per part de la persona aspirant seleccionada, el Tribunal Qualificador donarà per finalitzada la selecció i elevarà a la Presidència la seva proposta definitiva de nomenament de la persona aspirant seleccionada.”

TERCER. Publicar aquesta resolució del procés selectiu per cobrir plaça d'arquitecte/a, d'Administració Especial, funcionari/a de carrera de l'Ajuntament de Deià, pel sistema de concurs- oposició, a temps parcial, que consta dins l'oferta d'ocupació pública 2022 per l'estabilització de personal temporal al Butlletí Oficial de les Illes Balears així com al tauler d'anuncis de la Corporació i al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició  en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb el que disposen els articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

 (Signat electrònicament: 13 de setembre de 2023

El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll)