Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 580073
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es publica la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el segon quadrimestre de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per això dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el segon quadrimestre de 2023, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

Signat electrònicament: Palma, 9 de setembre de 2023

El director general  Javier Ureña Morales

 

ANNEX

  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Asociación Nunca Solos per dur a terme activitats d'acompanyament i oci amb els pacients i familiars de l'Hospital Can Misses, signat el 4 de maig de 2023.

  • Acord entre l'Academia Dental de Mallorca, SL, i el Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant el Servei d'Atenció Mèdica Urgent 061, per dur a terme pràctiques professionals no laborals de l'especialitat formativa (sant0108) en atenció sanitària a múltiples víctimes i catàstrofes, signat el 8 de maig de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears, la Fundació Bit i la Universitat de les Illes Balears per participar en l'estudi clínic denominat «Impacte d'una aplicació per a Smartphone en la qualitat de vida dels cuidadors informals de pacients amb ACV (accidents cerebrovasculars)», signat el 8 de maig de 2023.

  • Pròrroga i modificació del Conveni d'encàrrec de gestió entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per a la prestació d'assistència sociosanitària a pacients amb cures de durada llarga a les residències públiques d'ancians, signada el 9 de maig de 2023.

  • Conveni entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Servei de Salut de les Illes Balears per garantir el dret a l'assistència mèdica de les persones menors d'edat i joves que romanen als centres socioeducatius específics del sistema de justícia juvenil (UCA Jove), signat el 9 de maig de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears, la Fundació Universitat Empresa i la Universitat de les Illes Balears per desenvolupar projectes de recerca que generin dades rellevants per a transferir a l'Estratègia de Cures del Servei de Salut de les Illes Balears, signat l'11 de maig de 2023.

  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears per fer tests professionals de detecció d'antígens del SARS-CoV-2 a les farmàcies comunitàries de les Illes Balears i expedir el certificat COVID digital de la Unió Europea, signada el 15 de maig de 2023.

  • Conveni de cooperació educativa entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i la Universitat de Lleida per dur a terme pràctiques acadèmiques externes, signat el 15 de maig de 2023.

  • Pròrroga i modificació del Conveni d'encàrrec de gestió entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per a la prestació d'assistència sociosanitària a pacients de durada llarga de l'Hospital de Manacor a la Residència de Felanitx, signada el 16 de maig de 2023.

  • Acord de col·laboració entre el centre educatiu i el centre de treball per al desenvolupament de les pràctiques formatives a centres de treball IES Albuhaira i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, signat el 18 de maig de 2023.

  • Conveni de cooperació educativa de pràctiques acadèmiques externes dels estudiants de l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona amb la Gerència de l'Hospital de Manacor, signat el 18 de maig de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Consell Insular d'Eivissa sobre l'accés a les dades de caràcter personal i al sistema de prescripció electrònica de tractament farmacològic necessàries per prestar una assistència sociosanitària adequada i el tractament ambulatori a les unitats de conductes addictives (UCA), signat el 23 de maig de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears per regular l'establiment i la gestió de l'intercanvi de dades entre el sistema d'informació poblacional CIVITAS, el sistema Receta Electrónica, Historia de Salud (HSAL) i la Base de Dades Assistencial Corporativa (BDAC) del Servei de Salut i el sistema d'informació RESIPLUS de les residències gestionades per la Fundació en el marc de projectes d'atenció integrada, signat el 23 de maig de 2023.

  • Conveni de cooperació educativa de pràctiques acadèmiques externes dels estudiants de l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona amb la Gerència de l'Hospital de Manacor (pràctiques núm. 2023-0442), signat el 23 de maig de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera per al subministrament de productes sanitaris a les residències d'ancians, signat el 25 de maig de 2023.

  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la fundació ISGlobal per a l'accés a dades de caràcter personal necessàries per valorar un estudi sobre l'hepatitis C, signada el 25 de maig de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears per al subministrament de productes sanitaris a les residències, signat el 25 de maig de 2023.

  • Conveni entre el CDP Albor Madrid, SL, el Centro de Formación Profesional de Ilerna Online i el Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant el Servei d'Atenció Mèdica Urgent 061, per dur a terme pràctiques professionals no laborals en l'especialitat formativa de tècnic en emergències sanitàries, signat el 25 de maig de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Hospital de Creu Roja per dur a terme el programa de detecció precoç d'hipoacúsies en la població escolar de les Illes Balears, signat el 26 de maig de 2023.

  • Conveni de cooperació educativa entre l'Hospital de Manacor i la Universidad Católica San Antonio de Murcia, signat el 8 de juny de 2023.

  • Conveni entre l'Institut Nacional de la Seguridad Social, la Universidad de Alcalá i el Servei de Salut de les Illes Balears per fer un curs sobre incapacitat temporal destinat als metges assistencials en la modalitat en línia, signat el 20 de juny de 2023.

  • Modificació del Conveni singular de vinculació entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Hospital de Creu Roja per a la prestació d'atenció sanitària als usuaris del Sistema Nacional de Salut en l'àmbit de les Illes Balears, signada el 26 de juny de 2023.

  • Conveni entre l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona per dur a terme pràctiques formatives d'estudiants, signat el 27 de juny de 2023.

  • Conveni empresarial d'activitats d'interès general entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Janssen-Cilag, SA, i la Fundación Española para la Prevención del Suicidio, per desenvolupar la coordinació tècnica per a l'execució del Pla de Prevenció, Actuació i Abordatge de la Conducta Suïcida de les Illes Balears (2023), signat el 3 de juliol de 2023.

  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears per fer tests professionals de detecció d'antígens del SARS-CoV-2 a les farmàcies comunitàries de les Illes Balears i expedir el certificat COVID digital de la Unió Europea, signada el 3 de juliol de 2023.

  • Pròrroga del conveni entre IQVIA Information, SA, i el Servei de Salut de les Illes Balears per al desenvolupament i el consens d'una metodologia d'anàlisi, avaluació i visualització de les cures a pacients amb càncer de mama, signada el 4 de juliol de 2023.

  • Conveni entre el Ministeri d'Interior, mitjançant la Secretaria General d'Institucions Penitenciàries, i el Servei de Salut de les Illes Balears en matèria de assistència sanitària a persones privades de llibertat a centres penitenciaris, signat el 5 de juliol de 2023.

  • Conveni de col·laboració empresarial entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Otsuka Pharmaceutical, SA, i l'Asociación Sport to Live per dur a terme el programa «Deporte y Salud» amb pacients amb trastorn mental de l'Hospital Comarcal d'Inca, signat el 5 de juliol de 2023.

  • Conveni de col·laboració empresarial entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Otsuka Pharmaceutical, SA, i l'Asociación Sport to Live per dur a terme el programa «Deporte y Salud» amb pacients amb trastorn mental de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, signat el 5 de juliol de 2023.

  • Conveni de col·laboració empresarial entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Otsuka Pharmaceutical, SA, i l'Asociación Sport to Live per dur a terme el programa «Deporte y Salud» amb pacients amb trastorn mental de l'Hospital Mateu Orfila, signat el 5 de juliol de 2023.

  • Conveni de cooperació educativa per desenvolupar programes de pràctiques acadèmiques externes entre la Universitat Rovira i Virgili i l'Hospital de Manacor, signat el 18 de juliol de 2023.

  • Conveni entre el Ministeri de Justícia i el Servei de Salut de les Illes Balears en matèria d'accés a dades sanitàries d'interès forense, signat el 25 de juliol de 2023.

  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació de Persones amb Lesió Medul·lar i altres Discapacitats Físiques de les Illes Balears per desenvolupar el pla d'atenció individualitzada a pacients amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques, signada el 31 de juliol de 2023.

  • Conveni de col·laboració formativa entre Ilerna On Line, SL, i el Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant el Servei d'Atenció Mèdica Urgent 061, per dur a terme pràctiques professionals no laborals en l'especialitat formativa de tècnic superior en documentació i administració sanitària, signat el 1r d'agost de 2023.

  • Conveni de cooperació educativa de pràctiques acadèmiques externes dels estudiants de la Universitat de Barcelona i l'Hospital de Manacor, signat el 1r d'agost de 2023.

  • Pròrroga i modificació del Conveni de col·laboració en l'àmbit del Programa de Càncer Hereditari entre l'Institut Català d'Oncologia i el Servei de Salut de les Illes Balears, signada el 2 d'agost de 2023.

  • Conveni de col·laboració formativa entre el Centro Formación Profesional Deporte y Salud Málaga 2015, SL (MEDAC), i Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant el Servei d'Atenció Mèdica Urgent 061 per dur a terme pràctiques professionals no laborals en l'especialitat formativa de tècnic en emergències sanitàries, signat el 2 d'agost de 2023.