Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 578602
Correcció d’errades de l’anunci de l’Agència Tributària de les Illes Balears de notificació col·lectiva de liquidacions i anunci de cobrament de determinats tributs de l’Ajuntament de Santa Margalida corresponents a l’exercici de 2023, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 112, de 12 d’agost de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que s'ha advertit una errada en la versió catalana de l'anunci de l'Agència Tributària de les Illes Balears de notificació col·lectiva de liquidacions i anunci de cobrament de determinats tributs de l'Ajuntament de Santa Margalida corresponents a l'exercici de 2023 (edicte núm. 7609, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 112, de 12 d'agost de 2023), d'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 56.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de Règim Jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, se'n publica la correcció següent:

Allà on diu:

“1. D'acord amb el que disposa l'article 102.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, a l'efecte de notificació col·lectiva de les liquidacions corresponents, comunicam als contribuents que queden exposats a la seu de l'Ajuntament de Santa Margalida, durant el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, els padrons corresponents a l'exercici de 2023 de l'impost sobre activitats econòmiques, de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, de la taxa per utilització privativa o aprofitament del domini públic per entrades de vehicles (guals), de la taxa de clavegueram i de la taxa de recollida, transport, transferència i eliminació de fems.

Contra les liquidacions contingudes en els padrons, es pot interposar un recurs de reposició davant el l'Ajuntament de Santa Margalida, previ  al contenciós administratiu, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver finalitzat el període d'exposició pública dels padrons corresponents (art. 14.2 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març).

2. A l'efecte previst en l'article 24 del Reglament general de recaptació (Reial decret 939/2005, de 29 de juliol ), es comunica als contribuents i als altres interessats de l'Ajuntament de Santa Margalida que l'Agència Tributària de les Illes Balears, a la qual correspon la funció recaptadora, durà a terme el cobrament, en període voluntari, de l'impost sobre activitats econòmiques, de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, de la taxa per utilització privativa o aprofitament del domini públic per entrades de vehicles –guals–, de la taxa de clavegueram i de la taxa de recollida, transport, transferència i eliminació de fems i d'altres taxes i preus públics corresponents a l'exercici de 2023, en el termini i en les formes que s'indiquen tot seguit: [...]”

Ha de dir:

“1. D'acord amb el que disposa l'article 102.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, a l'efecte de notificació col·lectiva de les liquidacions corresponents, comunicam als contribuents que queden exposats a la seu de l'Ajuntament de Santa Margalida, durant el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, els padrons corresponents a l'exercici de 2023 de l'impost sobre activitats econòmiques, de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, de la taxa per utilització privativa o aprofitament del domini públic per entrades de vehicles (guals) i de la taxa de recollida, transport, transferència i eliminació de fems.

Contra les liquidacions contingudes en els padrons, es pot interposar un recurs de reposició davant el l'Ajuntament de Santa Margalida, previ  al contenciós administratiu, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver finalitzat el període d'exposició pública dels padrons corresponents (art. 14.2 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març).

2. A l'efecte previst en l'article 24 del Reglament general de recaptació (Reial decret 939/2005, de 29 de juliol ), es comunica als contribuents i als altres interessats de l'Ajuntament de Santa Margalida que l'Agència Tributària de les Illes Balears, a la qual correspon la funció recaptadora, durà a terme el cobrament, en període voluntari, de l'impost sobre activitats econòmiques, de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, de la taxa per utilització privativa o aprofitament del domini públic per entrades de vehicles –guals– i de la taxa de recollida, transport, transferència i eliminació de fems i d'altres taxes i preus públics corresponents a l'exercici de 2023, en el termini i en les formes que s'indiquen tot seguit: [...]”

 

Palma, 13 de setembre  2023

L'administrador tributari Justo Alberto Roibal Hernández (Per suplència per motiu de vacant de la Direcció de l'ATIB –art. 5.3 de l'Ordre de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 22 de desembre de 2016 per la qual es regula l'estructura organitzativa i funcional de l'Agència Tributària de les Illes Balears; BOIB núm. 163, de 29/12/2016–)