Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL ECONÒMIC I SOCIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 578580
Resolució del president del Consell Econòmic i Social per la qual es publica la designació de suplència del titular de la Secretaria General

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret 42/2023, de 10 de juliol, pel qual es disposa el cessament d'alts càrrecs de la Presidència i de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es disposa la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears del cessament del personal eventual (BOIB núm. 96, d'11 de juliol), es va disposar el cessament del senyor Josep Valero González com a secretari general del Consell Econòmic i Social, sense que s'hagi produït el nomenament d'un nou titular.

A la vista d'això, en la sessió d'11 de setembre de 2023, la Comissió Permanent del Consell Econòmic i Social va aprovar designar un suplent, fins que es produeixi el nomenament d'un nou titular de la Secretaria General, de conformitat amb el que preveu l'article 14.1 del Reglament d'organització i funcionament d'aquest Consell, aprovat pel Decret 67/2010, de 28 de maig (BOIB núm. 83, de 3 de juny).

L'article 32 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, d'acord amb l'article 13 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, estableix que els titulars dels òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears s'han de substituir en les seves funcions, de manera temporal, en els supòsits d'absència, de malaltia o de vacant.

Per tot això, d'acord amb el que estableix l'article 32 de la Llei 3/2003, dict la següent:

Resolució

Primer. Disposar que en els supòsits d'absència, malaltia o vacant de la Secretaria General del Consell Econòmic i Social, l'ha de suplir en el despatx ordinari i en la tramitació dels actes que són de la seva competència, pròpia o delegada, la persona que ocupi el càrrec de cap del Servei jurídic del Consell Econòmic i Social.

Segon. Aquesta resolució té efectes a partir de l'11 de setembre de 2023.

Tercer. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (13 de setembre de 2023)

El president Rafel Ballester Salvà