Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 575968
Resolució de la consellera executiva del departament d’Hisenda i Funció Pública sobre la modificació extraordinària del catàleg de funcions aprovat per la resolució de la consellera executiva de Modernització i Funció pública de 3 de gener de 2019 i correcció d’errades materials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 25 de febrer de 2013 el Ple del Consell de Mallorca aprova modificació de l'RLT (BOIB núm. 33, de 9 de març de 2013) per la que s'estableix com requisit per al lloc F00110031 (Codi EPS 01126) la realització d'un curs d'un mínim de 600 hores en Seguretat en el Treball, de conformitat amb l'establert al Reial Decret 39/1997 pel què s'aprova el Reglament dels Serveis de Prevenció.

2. El 10 de gener de 2019 es publica al BOIB núm. 5 Resolució de la consellera executiva de Modernització i Funció Pública per la qual s'aprova el catàleg de funcions dels llocs de treball del Consell Insular de Mallorca

3. El 30 de juliol de 2020 el Ple del Consell de Mallorca aprova modificació de l'RLT (BOIB núm. 136, de 4 d'agost de 2020) per la que s'estableix com requisit per als llocs F0010056 (Codi EPS 00133) i F00100057 (Codi EPS 00134) la realització d'un curs d'un mínim de 600 hores en Seguretat en el Treball, de conformitat amb l'establert al Reial Decret 39/1997 pel què s'aprova el Reglament dels Serveis de Prevenció.

4. El 14 de desembre de 2021 es va publicar al BOIB núm. 171 el Decret 50/2021 de 13 de desembre, de traspàs al Consell Insular de Mallorca de les funcions i els serveis inherents a les competències pròpies d'aquest Consell Insular que actualment exerceix l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en matèria d'ordenació turística.

5. El 21 de juliol de 2022 es publica al BOIB núm. 94, l'Acord del Ple del Consell de Mallorca, de 14 de juliol de 2022, pel què s'aprova la modificació de relació de llocs de treball que inclou els llocs afectats pel Decret 50/2021 de 13 de desembre, de traspàs al Consell Insular de Mallorca de les competències del Govern de les Illes Balears en matèria de turisme.

6. El 15 de novembre de 2022 es publica al BOIB núm. 147 la Resolució núm. 27.396, de 9 de novembre de 2022, del conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública per la que es modifica la Resolució del conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública, de 15 d'octubre de 2021, sobre la modificació del catàleg de funcions aprovat per la resolució de la consellera executiva de Modernització i Funció Pública de 3 de gener de 2019 i correcció d'errades materials, on s'estableix la impossibilitat de definir les funcions dels llocs afectats pel Decret 50/2021 fins que s'incardinen en l'organigrama del Consell, la qual cosa ja s'ha fet.

7. El 24 de gener de 2023 el cap de servei de Prevenció comunica la necessitat d'incorporar l'anotació continguda a l'RLLT referida a que les places que tenen funcions relacionades amb prevenció de riscos laborals les han de dur a terme sota les seves directrius i que per errada d'omissió no s'ha precisat en el Catàleg de funcions.

8. El 22 de maig de 2023 la cap del Servei d'Arxius i Biblioteques emet informe justificatiu de la modificació de funcions del lloc F00100003 (Codi EPS 00062), cap d'Unitat de Gestió i Coordinació de Biblioteques.

9. El 21 d'agost de 2023  la secretària tècnica del Departament de Turisme emet el SEFYCU 3248462 pel que sol·licita la modificació de funcions dels llocs indicats.

10. El 7 de setembre de 2023 el cap de servei de Prevenció, la cap de departament de Recursos Humans i el secretari tècnic d'Hisenda emet el SEFYCU 3257512 per la modificació de funcions dels llocs indicats en el punt 7.

11. Durant el procediment d'actualització del catàleg de funcions s'observen errades materials, les quals cal corregir.

12. El 08 de setembre de 2023 la directora insular d'Hisenda i Funció Pública i la cap del Servei de Formació i Planificació emeten informe favorable sobre la modificació del catàleg de funcions del personal del Consell de Mallorca.

Consideracions tècniques i jurídiques

1. Atès l'article 37 del Reial Decret 39/1997 pel què s'aprova el Reglament dels Serveis de Prevenció, a aquell lloc de feina que tingui atribuïdes funcions en matèria de prevenció de riscos se li requerirà una formació específica, i, en conseqüència, s'inclou aquesta com un requisit en l'RLT i comporta una modificació en les seves funcions per evitar la duplicitat amb les funcions del Servei de Prevenció del Consell de Mallorca.

2. Atès l'article 6 de la Llei 3/2003,de 26 de març, de Règim Jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril de 2003), estableix que les unitats administratives (departaments, serveis, seccions, etc.) són els elements organitzatius bàsics de l'estructura orgànica i que es creen, es modifiquen o es suprimeixen a través de les relacions de llocs de feina.

3. Atès l'article 34 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, estableix que les ordres de funcions són l'instrument tècnic d'ordenació mitjançant el qual l'administració assigna les funcions als llocs de feina, les quals, es dicten i es modifiquen segons les necessitats del servei pel conseller o consellera titular competent en matèria de funció pública i que aquestes ordres s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Atès l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, per la que s'estableix que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

5. Atès l'article 131 de la Llei 39/2015, on s'estipula que les normes amb rang de llei, els reglaments i disposicions administratives s'han de publicar en el diari oficial corresponent perquè entrin en vigor i produeixin efectes jurídics. Addicionalment, i de manera facultativa, les administracions públiques poden establir altres mitjans de publicitat complementaris.

6. Atès l'article 5.g.1 del Decret de la Presidenta del Consell Insular de Mallorca, de 9 de desembre de 2019, pel qual es determina l'organització del Consell Insular de Mallorca, actualitzat a 22 de febrer de 2022, estableix com atribució del Conseller Executiu d'Hisenda i Funció Pública la planificació, coordinació, ordenació i seguiment de la política general del personal del Consell de Mallorca.

Per tot això,

RESOLC

1. Modificar en el Catàleg els següents llocs de treball:

a) Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística:

On diu:

“F00100003 Lloc de treball: cap de la unitat de Gestió i Coordinació de Biblioteques

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Inspeccionar la xarxa de biblioteques periòdicament i fer informes sobre l'estat de les instal·lacions i els serveis, i assessorar els municipis en el cas de canvi de local, reformes o ampliacions.

- Col·laborar amb la persona responsable de la secció a l'hora de planificar els objectius del Centre Coordinador de Biblioteques de Mallorca i de coordinar les estratègies i les accions necessàries per assolir-los.

- Participar en la valoració de les sol·licituds d'equipament que formulen els ajuntaments per a la xarxa de biblioteques.

- Organitzar i supervisar la detecció de necessitats formatives i l'execució d'accions de formació del personal de la xarxa de biblioteques.

- Coordinar i dirigir la planificació i l'execució de les activitats de foment de la lectura.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

Ha de dir:

“F00100003 Lloc de treball: cap de la unitat de Gestió i Coordinació de Biblioteques

- Inspeccionar la Xarxa de Biblioteques periòdicament i fer informes sobre l'estat de les instal·lacions i els serveis, i assessorar els municipis en el cas de canvi de local, reformes o ampliacions.

- Planificar i establir les línies estratègiques per a la creació de la Biblioteca Central Insular de Mallorca i la integració de les biblioteques d'interès públic i col·leccions d'interès especial dins el Sistema Insular de Biblioteques Públiques de Mallorca.

- Participar en la gestió de les convocatòries i en la justificació de les subvencions en matèria de biblioteques i arxius.

- Col·laborar amb els seus superiors amb l'elaboració i l'execució dels programes formatius del personal del sistema insular de biblioteques públiques de Mallorca.

- Supervisar el procediment d'elaboració de les estadístiques de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca i establir indicadors per a poder valorar els diversos serveis bibliotecaris.

- Coordinar i dirigir la planificació i l'execució de les activitats de foment de la lectura.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.“

b) Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient:

On diu:

F00110031 Lloc de treball: tècnic/a de grau mitjà de prevenció riscos laborals

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Col·laborar amb el servei de prevenció del Consell de Mallorca en l'avaluació i el control dels riscs generals i específics del departament, efectuar visites a aquest efecte, redactar informes tècnics, fer el seguiment de les mesures correctores i atenció a queixes i suggeriments en l'àmbit de la prevenció de riscs al departament.

- Dur a terme l'anàlisi, el control i el seguiment dels accidents de treball, i proposar mesures per prevenir-los.

- Programar, controlar o dur a terme la formació i informació en matèria de prevenció de riscs laborals al departament.

- Donar suport tècnic específic en matèria de prevenció de riscs laborals.

- Controlar l'estat i la dotació del material de protecció del personal del departament.

- Qualsevol altra funció que les persones responsables superiors li encomanin, sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.

Ha de dir:

F00110031 Lloc de treball: tècnic/a de grau mitjà de prevenció riscos laborals

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Col·laborar amb el servei de prevenció del Consell de Mallorca en l'avaluació i el control dels riscs generals i específics del departament, efectuar visites a aquest efecte, redactar informes tècnics, fer el seguiment de les mesures correctores i atenció a queixes i suggeriments en l'àmbit de la prevenció de riscs al departament, seguint les seves directrius.

- Dur a terme l'anàlisi, el control i el seguiment dels accidents de treball, i proposar mesures per prevenir-los, sota les directrius del servei de prevenció del Consell de Mallorca.

- Programar, controlar o dur a terme la formació i informació en matèria de prevenció de riscs laborals al departament, sota les directrius del servei de prevenció del Consell de Mallorca.

- Donar suport tècnic específic en matèria de prevenció de riscs laborals, sota les directrius del servei de prevenció del Consell de Mallorca.

- Controlar l'estat i la dotació del material de protecció del personal del departament.

- Qualsevol altra funció que les persones responsables superiors li encomanin, sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

c) Departament d'Hisenda i Funció Pública:

On diu:

“F00100056 i F00100057 Llocs de treball: tècnic/a de bombers/res

A més de les funcions que li atribueix el Reglament de Bombers del Consell de Mallorca, aprovat per Acord del Ple de 5 de març de 2007 i successives modificacions, ha de exercir les funcions següents:

- Col·laborar amb el servei de prevenció del Consell de Mallorca en l'avaluació i el control dels riscs generals i específics del departament, efectuar visites a aquest efecte, redactar informes tècnics corresponents als aspectes específics del Servei de Bombers de Mallorca, fer el seguiment de les mesures correctores i atenció a queixes i suggeriments en l'àmbit de la prevenció de riscs al servei de Bombers de Mallorca.

- Dur a terme l'anàlisi, el control i el seguiment dels accidents de treball, i proposar mesures per prevenir-los.

- Col·laborar amb el servei de Planificació i Formació del Consell de Mallorca en la planificació, organització, seguiment i control de la formació específica i les pràctiques que vagin adreçades al personal operatiu del Servei de Bombers.”

 

Ha de dir:

 “F00100056 i F00100057 Llocs de treball: tècnic/a de bombers/res

A més a més de les funcions que li atribueix el Reglament de Bombers del Consell de Mallorca, aprovat per Acord del Ple de 5 de març de 2007 i successives modificacions, ha de exercir les funcions següents:

- Col·laborar amb el servei de prevenció del Consell de Mallorca en l'avaluació i el control dels riscs generals i específics del departament, efectuar visites a aquest efecte, redactar informes tècnics corresponents als aspectes específics del Servei de Bombers de Mallorca, fer el seguiment de les mesures correctores i atenció a queixes i suggeriments en l'àmbit de la prevenció de riscs al servei de Bombers de Mallorca, seguint les seves directrius.

- Dur a terme l'anàlisi, el control i el seguiment dels accidents de treball, i proposar mesures per prevenir-los, sota les directrius del servei de prevenció del Consell de Mallorca.

- Col·laborar amb el servei de Planificació i Formació del Consell de Mallorca en la planificació, organització, seguiment i control de la formació específica i les pràctiques que vagin adreçades al personal operatiu del Servei de Bombers.”

d) Departament de Transició, Turisme i Esports:

On diu:

F00090133 Lloc de treball: Auxiliar d'administració general

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.“

Ha de dir:

F00090133 Lloc de treball: Auxiliar d'administració general

A més de les funcions genèriques d'auxiliar d'administració general, té les específiques següents:

- Qualsevol altra funció que les persones responsables superiors li encomanin, sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00090134 Lloc de treball: auxiliar administració general

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00090134 Lloc de treball: auxiliar administració general

A més de les funcions genèriques d'auxiliar d'administració general, té les específiques següents:

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00140017 Lloc de treball: ordenança porter/a

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00140017 Lloc de treball: ordenança porter/a

A més de les funcions genèriques de subaltern, té les específiques següents:

- Informar sobre la ubicació de locals i orientar el públic sobre els serveis requerits.

- Utilitzar màquines reproductores i fotocopiadores.

- Classificar i repartir la correspondència.

- Transportar i repartir documents i materials diversos.

- Lliurar notificacions i altres documents amb data de recepció.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00210076 Lloc de treball: cap de servei

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00210076 Lloc de treball: cap de servei

A més de les funcions genèriques de cap de servei, té les específiques següents:

- Coordinar i supervisar la gestió del Registre insular d'empreses, activitats i establiments turístics de Mallorca.

- Coordinar i supervisar la gestió del catàleg d'hoteleria de Mallorca.

- Gestionar, impulsar, coordinar, fer propostes i supervisar els expedients administratius en l'àmbit competencial de l'ordenació turística, tramitats a les seccions amb dependència directa.

- Vetllar pel compliment dels protocols, instruccions i circulars reguladores de la tramitació d'expedients en matèria d'ordenació turística, així com unificar els criteris d'interpretació de la normativa vigent i aplicable al servei.

- Assessorar en matèria d'ordenació turística a altres serveis respecte a consultes i incidències que es puguin donar en els expedients de la seva competència.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00220055 Lloc de treball: cap de secció

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00220055 Lloc de treball: cap de secció

A més de les funcions genèriques de cap de secció, té les específiques següents:

- Gestionar, revisar els expedients d'estades objecte de comercialització turística i els de turisme en el medi rural i d'altres propis de l'àmbit d'actuació.

- Redactar o supervisar les propostes de resolucions i els informes tècnics per la resolució dels recursos.

- Enviar als jutjats la documentació dels expedients respecte dels que s'hagi presentat recurs contenciós.

- Atendre al públic en matèries pròpies de la Secció i des de un punt de vista tècnic.

- Gestionar i distribuir les entrades del registre dirigides a la secció .

- Resoldre consultes i incidències d'altres serveis de la Direcció Insular.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00220056 Lloc de treball: cap de secció

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00220056 Lloc de treball: cap de secció

A més de les funcions genèriques de cap de secció, té les específiques següents:

- Gestionar el Registre Insular d'empreses, activitats i establiments turístics de Mallorca.

- Gestionar el catàleg d'hoteleria de Mallorca

- Gestionar els expedients d'oferta complementària, com restauració, agencies de viatges, guies turístics, turisme actiu, centrals de reserves, centres turístics, i mediadors turístics.

- Atendre al públic en matèries pròpies de la Secció i des de un punt de vista tècnic.

- Gestionar i distribuir les entrades del registre dirigides a la secció.

- Resoldre consultes i incidències d'altres serveis de la Direcció Insular.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin

 

On diu:

F00070001 Lloc de treball: coordinador/a ordenació turística

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00070001 Lloc de treball: coordinador/a ordenació turística

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Donar suport als caps en matèria d'estades turístiques en habitatges o anàlogues

- Gestionar les modificacions de dades comunicades pels interessats a Cathos

- Atendre al públic 

- Emetre comunicacions a altres administracions

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00080095 Lloc de treball: administratiu/iva d'administració general

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00080095 Lloc de treball: administratiu/iva d'administració general

A més de les funcions genèriques d'administratiu d'administració general, té les específiques següents:

- Revisar la documentació aportada pels interessats per donar d'alta els establiments de turisme d'interior, turisme rural, hotels de ciutat mitjançant declaracions responsables en el Registre insular d'empreses, activitats i establiments turístics de Mallorca (Cathos).

- Emetre comunicacions a altres administracions.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00080096 Lloc de treball: secretari/ària de coordinació administrativa

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00080096 Lloc de treball: secretari/ària de coordinació administrativa

A més de les funcions genèriques de secretari/ària de coordinació administrativa, té les específiques següents:

- Donar suport al cap o a la cap de secció, encarregat de les estades objecte de comercialització turística o anàlogues

- Gestionar i revisar la documentació relativa a les declaracions responsables aportades pels interessats, així com la seva introducció en el Registre insular d'empreses, activitats i establiments turístics de Mallorca (Cathos).

- Fer l'enviament electrònic d'edictes i notificacions a diaris i butlletins oficials.

- Atendre i informar les persones usuàries.

- Tramitar les notificacions

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00080097 Lloc de treball: secretari/ària de coordinació administrativa

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00080097 Lloc de treball: secretari/ària de coordinació administrativa

A més de les funcions genèriques de secretari/ària de coordinació administrativa, té les específiques següents:

- Donar suport al cap o a la cap de secció, encarregat de l'oferta complementària i allotjaments turístics

- Gestionar i revisar la documentació relativa a les declaracions responsables aportades pels interessats, així com la seva introducció en el Registre insular d'empreses, activitats i establiments turístics de Mallorca (Cathos)

- Fer l'enviament electrònic d'edictes i notificacions a diaris i butlletins oficials

- Atendre i informar les persones usuàries

- Gestionar l'arxiu, controlar i custodiar els expedients del servei

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00100219 Lloc de treball: tècnic/a superior

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00100219 Lloc de treball: tècnic/a superior

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Desenvolupar les funcions genèriques que siguin pròpies del cos facultatiu superior descrites en la normativa reguladora de la funció pública, les quals s'han d'adaptar en cada supòsit a l'àmbit de la unitat orgànica o servei al qual es destinin o adscriguin

- Tramitar i gestionar els expedients en matèria d'allotjaments turístics mitjançant el programa Cathos (Registre insular d'empreses, activitats i establiments turístics de Mallorca)

- Fer propostes de resolucions i informes tècnics en els expedients dels que el servei és competent

- Atendre i informar a les persones usuàries

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00110162 Lloc de treball: tècnic/a de grau mitjà

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00110162 Lloc de treball: tècnic/a de grau mitjà

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Donar suport a les persones responsables superiors en activitats de caràcter tècnic i administratiu propis de l'àmbit funcional

- Desenvolupar les funcions atribuïdes específicament per raó de l'especialització de tècnic o tècnica en activitats turístiques i concretament la tramitació d'expedients en aplicació de la normativa turística

- Gestionar expedients administratius en el programa Cathos (Registre insular d'empreses, activitats i establiments turístics de Mallorca, concretament, modificacions i actualització de dades.

- Fer propostes de resolució de recursos i emetre informes tècnics en assumptes de la seva competència

- Atenció i informar a les persones usuàries

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00080098 Lloc de treball: administratiu/iva d'administració general

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00080098 Lloc de treball: administratiu/iva d'administració general

A més de les funcions genèriques d'administratiu d'administració general, té les específiques següents:

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00090135 Lloc de treball: auxiliar administració general

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00090135 Lloc de treball: auxiliar administració general

A més de les funcions genèriques d'auxiliar d'administració general, té les específiques següents:

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00210077 Lloc de treball: cap de servei

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00210077 Lloc de treball: cap de servei

A més de les funcions genèriques de cap de servei, té les específiques següents:

- Realitzar el control i la vigilància del compliment de la normativa turística de les activitats i les empreses turístiques

- Coordinar i supervisar la funció inspectora del seu Servei

- Gestionar, impulsar, coordinar, fer propostes, supervisar i avaluar les gestions, els processos i el personal del servei.

- Coordinar les campanyes i plans d'inspecció de control de la normativa turística i els plans de modernització, tant pel què respecta a la unitat com pel que respecta a aquelles realitzades conjuntament amb altres administracions.

- Coordinar les qüestions relacionades amb la normativa en matèria de qualitat en les empreses i activitats turístiques

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

 

On diu:

“F00220057 Lloc de treball: cap de secció

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00220057 Lloc de treball: cap de secció

A més de les funcions genèriques de cap de secció, té les específiques següents:

- Col·laborar amb el/la cap de servei en la vigilància i el control del compliment de la normativa turística del sector.

- Col·laborar amb el/la cap de servei en les tasques de coordinació i supervisió dels inspectors i inspectores de turisme.

- Actuar com agent de l'autoritat en l'exercici de les funcions d'inspecció turística, d'acord amb la Llei 8/2012, de 19 de juliol, de Turisme de les Illes Balears.

- Emetre informes tècnics sobre els establiments inspeccionats i estendre, si escau, les actes d'infracció.

- Atendre i resoldre les reclamacions i denúncies presentades en matèria de turisme.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00220058 Lloc de treball: cap de secció

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00220058 Lloc de treball: cap de secció

A més de les funcions genèriques de cap de secció, té les específiques següents:

- Col·laborar amb el/la cap de servei en la vigilància i el control del compliment de la normativa turística del sector.

- Col·laborar amb el/la cap de servei en les tasques de coordinació i supervisió dels inspectors i inspectores de turisme.

- Actuar com agent de l'autoritat en l'exercici de les funcions d'inspecció turística, d'acord amb la Llei 8/2012, de 19 de juliol, de Turisme de les Illes Balears.

- Emetre informes tècnics sobre els establiments inspeccionats i estendre, si escau, les actes d'infracció.

- Atendre i resoldre les reclamacions i denúncies presentades en matèria de turisme.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

 

​​​​​​​On diu:

“F00100220 Lloc de treball: enginyer/a industrial

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00100220 Lloc de treball: enginyer/a industrial

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Assessorar i donar suport al/la cap del Servei d'Inspecció Turística en tasques relacionades amb la seva activitat professional dins l'àmbit propi del Servei.

- Emetre informes, propostes, estudis, memòries i dictàmens, dins l'àmbit de les seves competències i en les matèries pròpies de la direcció insular.

- Conèixer i aplicar la normativa vigent

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00110163 Lloc de treball: inspector/a de turisme

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00110163 Lloc de treball: inspector/a de turisme

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Realitzar la vigilància i el control del compliment de la normativa turística del sector, sota la supervisió del o de la cap del Servei d'Inspecció Turística.

- Actuar com agent de l'autoritat en l'exercici de les seves funcions, d'acord amb la Llei 8/2012, de 19 de juliol, de Turisme de les Illes Balears.

- Emetre informes tècnics sobre els establiments inspeccionats i estendre, si escau, les actes d'infracció

- Col·laborar en les comissions de coordinació amb altres institucions, en la realització de campanyes conjuntes i consultar altres administracions sobre llicències concedides o altres planejaments

- Realitzar el control de l'activitat clandestina i oferta il·legal, i atendre i resoldre les reclamacions i denúncies presentades en matèria de turisme.

- Gestionar el catàleg d'hoteleria, el Registre insular d'empreses, activitats i establiments turístics de les Illes Balears i el Registre insular de Mallorca quan, a conseqüència de les inspeccions realitzades, s'hagin de consultar o incorporar i/o modificar dades.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00110164 Lloc de treball: tècnic/a de grau mitjà

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00110164 Lloc de treball: tècnic/a de grau mitjà

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Donar suport a les persones responsables superiors en activitats de caràcter tècnic i administratiu propis de l'àmbit funcional.

- Participar en la preparació de campanyes i plans d'inspecció de control de la normativa turística.

- Revisar els informes d'autoavaluacions que emeten els inspectors i inspectores referents als expedients que estan en tramitació dels allotjaments turístics

- Rebre i distribuir els expedients que es remeten des del Servei d'Ordenació Turística

- Donar suport tècnic i administratiu del programa específic amb el qual es gestiona el Catàleg Insular dels Establiments Turístics (programa CATHOS)

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00080099 Lloc de treball: administratiu/iva d'administració general

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00080099 Lloc de treball: administratiu/iva d'administració general

A més de les funcions genèriques d'administratiu d'administració general, té les específiques següents:

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00090136 Lloc de treball: auxiliar administració general

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00090136 Lloc de treball: auxiliar administració general

A més de les funcions genèriques d'auxiliar d'administració general, té les específiques següents:

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00210078 Lloc de treball: cap de servei

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

F00210078 Lloc de treball: cap de servei

A més de les funcions genèriques cap de servei, té les específiques següents:

- Coordinar i supervisar tècnicament els expedients administratius d'habitatges objectes de comercialització turística tramitats a la Direcció Insular.

- Coordinar i supervisar els projectes i les dades tècniques de les empreses i les activitats turístiques.

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00100221 Lloc de treball: arquitecte/a superior

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00100221 Lloc de treball: arquitecte/a superior

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Conèixer i aplicar la normativa vigent

- Assessorar i donar suport a la persona superior jeràrquica en tasques relacionades amb la seva activitat professional dins l'àmbit propi del servei

- Controlar les dades tècniques de les empreses, activitats i la normativa turística i emetre els informes tècnics corresponents

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00100222 Lloc de treball: enginyer/a industrial

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00100222 Lloc de treball: enginyer/a industrial

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Conèixer i aplicar la normativa vigent

- Assessorar i donar suport a la persona superior jeràrquica en tasques relacionades amb la seva activitat professional dins l'àmbit propi del servei

- Emetre els informes tècnics corresponents dins l'àmbit de les matèries específiques de l'escala d'enginyeria industrial, relacionats amb les competències en matèria turística o en aquelles que li encomanin els seus superiors

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00120061 Lloc de treball: delineant

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00120061 Lloc de treball: delineant

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Fer activitats de delineació i reprografia utilitzant les eines i els mètodes adequats

- Confeccionar i interpretar plànols, croquis i documentació gràfica mitjançant programes informàtics, com el de disseny assistit per ordinador

- Utilitzar la maquinària o les aplicacions informàtiques per tractar plànols i documents

- Gestionar i controlar els arxius gràfics, i la base de dades d'arxius gràfics tractats dins les funcions pròpies del Servei

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00120062 Lloc de treball: delineant

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00120062 Lloc de treball: delineant

Ha d'exercir les funcions específiques següents:

- Fer activitats de delineació i reprografia utilitzant les eines i els mètodes adequats

- Confeccionar i interpretar plànols, croquis i documentació gràfica mitjançant programes informàtics, com el de disseny assistit per ordinador

- Utilitzar la maquinària o les aplicacions informàtiques per tractar plànols i documents

- Gestionar i controlar els arxius gràfics, i la base de dades d'arxius gràfics tractats dins les funcions pròpies del Servei

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00090137 Lloc de treball: auxiliar administració general

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00090137 Lloc de treball: auxiliar administració general

A més de les funcions genèriques d'auxiliar d'administració general, té les específiques següents:

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00210079 Lloc de treball: cap de servei

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00210079 Lloc de treball: cap de servei

A més de les funcions genèriques de cap de servei, té les específiques següents:

- Unificar els criteris d'aplicació de les normes sancionadores i reguladores del procediment i els formularis normalitzats dels documents administratius del Servei

- Realitzar les diligències prèvies a la instrucció dels expedients sancionadors, si escau

- Supervisar la instrucció d'expedients sancionadors en matèria turística

- Fer les propostes preceptives i prèvies a les resolucions dels recursos administratius i de les revisions d'ofici dels expedients sancionadors

- Elaborar un informe anual sobre l'activitat sancionadora del Servei

- Supervisar la publicació dels tràmits dels expedients sancionadors pertinents

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00220059 Lloc de treball: cap de secció

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00220059 Lloc de treball: cap de secció

A més de les funcions genèriques de cap de secció, té les específiques següents:

- Instruir expedients sancionadors en matèria turística

- Atendre als interessats en referència als expedients sancionadors

- Emplenar les taules estadístiques relacionades amb els expedients sancionadors que tramiti o hagi tramitat

- Donar suport al o la cap del Servei en la redacció dels formularis normalitzats i els documents administratius del servei.

- Emetre i tramitar informes, recursos administratius, si escau, com també documents administratius, reglaments, estudis i treballs propis del seu àmbit funcional, sota la supervisió dels òrgans superiors, referents als expedients que es tramiten i sobre qualsevol altre aspecte sol·licitat pels seus superiors

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00100223 Lloc de treball: tècnic/a jurídic/a

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00100223 Lloc de treball: tècnic/a jurídic/a

A més de les funcions genèriques de tècnic/a d'administració general, té les específiques següents:

- Informar i assessorar sobre les matèries jurídiques i normativa aplicable que afecten al Servei

- Emplenar les taules estadístiques relacionades amb els expedients sancionadors que tramiti o hagi tramitat

- Instruir expedients sancionadors en matèria turística.

- Atendre les consultes dels interessats en referència als expedients sancionadors que tramita

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin.”

On diu:

“F00090138 Lloc de treball: auxiliar administració general

Es tracta d'un lloc traspassat mitjançat el Decret 50/2021 es troba actualment en procés de transició d'integració funcional dins el Consell i que les seves funcions no poden ser definides eficaçment fins que s'hagin incardinat en l'organigrama existent al Departament de Transició, Turisme i Esports, la incorporació d'aquests llocs al Catàleg de funcions es durà a terme quan aquesta transició hagi finalitzat.

Mentrestant i fins que les seves funcions puguin ser incorporades al Catàleg de funcions del Consell, aquest personal, afectat per la modificació de l'RLLT de 14 de juliol de 2022, mantindrà les funcions que tenia assignades en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establertes en l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 14 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la relació de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i la del personal dels ens públics instrumentals autonòmics adscrits a la Conselleria.”

Ha de dir:

“F00090138 Lloc de treball: auxiliar administració general

A més de les funcions genèriques de auxiliar d'administració general, té les específiques següents:

- Fer el registre d'entrada i sortida de documents a l'Administració

- Sol·licitar a l'Institut Nacional d'Estadística els domicilis necessaris per poder localitzar als interessats en instruir els expedients sancionadors

- Tramitar la publicació en el BOE les notificacions derivades dels expedients sancionadors.

- Enviar la documentació requerida pels tribunals, mitjançant l'aplicació informàtica habilitada al respecte

- Realitzar la gestió comptable, mitjançant el sistema informàtic autoritzat per la Tresoreria del Consell, de les sancions objecte dels expedients del Servei

- Qualsevol altra funció que li encomanin les persones responsables superiors sempre que resultin adequades a l'escala, subescala, classe, grau o categoria d'adscripció del lloc de treball, quan les necessitats del servei ho justifiquin

2. Rectificar les errades materials advertides en el Catàleg, que són les següents:

On diu:

“00039 (en endavant F00090005) Lloc de treball: auxiliar d'administració general

- A més a més d'exercir les funcions genèriques de la subescala administrativa d'administració general, té les específiques següents:

- Complir les directrius, normes, procediments i accions preventives establertes en matèria de prevenció de riscs laborals i assumir les funcions que li encomanin en matèria d'actuació d'emergències, col·laborant amb el Servei de Prevenció quan se li requereixi.”

 

​​​​​​​Ha de dir

“F00090005 Lloc de treball: auxiliar d'administració general

A més a més d'exercir les funcions genèriques de la subescala auxiliar d'administració general, té les específiques següents:

- Complir les directrius, normes, procediments i accions preventives establertes en matèria de prevenció de riscs laborals i assumir les funcions que li encomanin en matèria d'actuació d'emergències, col·laborant amb el Servei de Prevenció quan se li requereixi.”

3. Publicar la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears amb data d'efectes a partir de l'endemà de la seva publicació i disposar la publicació del text consolidat del catàleg de funcions a la Seu Electrònica del Consell Insular de Mallorca.

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps. No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 11 de setembre de 2023

La consellera executiva del Departament d'Hisenda i Funció Pública (per delegació del Consell Executiu, segons acord de dia 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022) Maria Pilar Bonet Escalera​​​​​​​