Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 568734
Acord del Consell de Govern de 8 de setembre de 2023 de nomenament i cessament de diversos membres de la Junta Superior d’Hisenda de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposa l'article 6.1 del Decret 20/2012, de 16 de març, pel qual es regula l'estructura dels òrgans competents per conèixer i resoldre les reclamacions economicoadministratives que es produeixen en l'àmbit de la gestió econòmica, financera i tributària de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears està integrada per un president, un vicepresident, quatre vocals i un secretari, nomenats i separats del càrrec per acord del Consell de Govern, a proposta del conseller o la consellera competent en matèria d'hisenda, això és, actualment, el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació.

Així mateix, i de conformitat amb el segon paràgraf d'aquest mateix article 6.1, necessàriament dos dels vocals han de ser advocats de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i els altres vocals i el secretari han de ser nomenats entre funcionaris del subgrup A1 de competència reconeguda en matèria tributària.

Com a conseqüència de la nova estructura del Govern i l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que resulta del Decret 16/2023, de 20 de juliol, i dels successius decrets de nomenaments d'alts càrrecs de l'actual Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació, es considera adient nomenar una nova presidenta de la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears, i també cobrir la vicepresidència d'aquest òrgan, actualment vacant, a fi de reforçar l'exercici de les seves competències, a més de substituir un dels advocats corresponents als vocals de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma.

Atès tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, en la sessió de dia 8 de setembre de 2023, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar el cessament de la senyora Maria Begoña Morey Aguirre i del senyor Joaquín Eduardo Tomás Marín, com a presidenta i com a vocal, respectivament, de la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears, als quals s'agraeixen els serveis prestats.

Segon. Disposar el nomenament de la senyora Catalina Mir Ferrer i de la senyora Antònia Perelló Jorquera, com a presidenta i com a vocal, respectivament, de la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears.

Tercer. Disposar el nomenament del senyor Bartomeu Alcover Bisbal com a vicepresident de la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears.

Quart. Ordenar la publicació d'aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 8 de setembre de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens