Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 568299
Tràmit d'audiència Acord del Ple execució Sentència sector 2 Torre-solí Nou Pb 3.1

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Exp. Núm.: 2544/2015

NOTIFICACIÓ

Per mitjà de la present i d'acord amb allò que disposa l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es notifica als interessats en el procediment de referència, l'acord del Ple de l'ajuntament d'Alaior, reunit en sessió extraordinària i urgent de dia 12 de maig de 2023, d'execució de la Sentència a favor d'URNOVA contra l'acord de la Junta de Govern Local de l'ajuntament d'Alaior, de data 27 de juliol de 2010, pel que s'aprova definitivament el projecte de compensació del sector 2 (àrea de reordenació) de l'àmbit Torre-solí Nou, PB 3-1, corregit per l'acord de la Junta de Govern de l'ajuntament d'Alaior de data 1 de febrer de 2011, que es transcriu a continuació:

«CINQUÈ. EXECUCIÓ DE LA SENTÈNCIA A FAVOR D'URNOVA CONTRA L'ACORD DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE L'AJUNTAMENT D'ALAIOR, DE DATA 27 DE JULIOL DE 2010, PEL QUE S'APROVA DEFINITIVAMENT EL PROJECTE DE COMPENSACIÓ DEL SECTOR 2 (ÀREA DE REORDENACIÓ) DE L'ÀMBIT TORRE-SOLÍ NOU, PB 3-1, CORREGIT PER L'ACORD DE LA JUNTA DE GOVERN DE L'AJUNTAMENT D'ALAIOR DE DATA 1 DE FEBRER DE 2011 (EXP. 2544/2015)

A continuació, el batle sotmet a votació el dictamen que consta a l'expedient administratiu corresponent, que literalment diu:

«Vists els antecedents que consten a l'expedient i l'informe proposta emès per la TAE assessora jurídica i de la secretària municipal es proposa el següent:

Acte a revisar: Acord del Ple de l'Ajuntament d'Alaior, de data 27 de juliol de 2010, pel qual s'aprova definitivament el Projecte de compensació del Sector 2 (Àrea de Reordenació) de l'àmbit "Torre -solí Nou PB 3-1"

Interessat: Urnova, S.L.U.

CIF: B079308755

1. En execució de la Sentència núm. 301/2021, de 26 de juny, dictada pel Jutjat Contenciós Administratiu nº2 en el procediment ordinari 47/2016, confirmada pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en la seva Sentència núm. 425/2022, de 29 de juny de 2022, iniciar el procediment de revisió instat per l'interessat Urnova, S.L.U, en data 8 de juliol de 2015, de l'acte següent:

Acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alaior, de data de data 27 de juliol de 2010, pel qual s'aprova definitivament el Projecte de compensació del Sector 2 (àrea de reordenació) de l'àmbit "Torre Solí Nou PB 3-1", corregit per l'Acord de la Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alaior, de data 1 de febrer de 2011.

2. Desestimar la petició de suspensió de l'Acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alaior, de data de data 27 de juliol de 2010, pel qual s'aprova definitivament el Projecte de compensació del Sector 2 (àrea de reordenació) de l'àmbit "Torre-solí Nou PB 3-1", corregit per l'Acord de la Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alaior, de data 1 de febrer de 2011, de conformitat amb l'informe proposta, conjuntament signat, per l'assessora jurídica d'Urbanisme i la secretària municipal en data 9 de maig de 2023.

3. Atorgar el tràmit d'audiència al procediment al sol·licitant, a la Junta de Compensació de Torre-solí Nou i a tots el membres d'aquesta, perquè en el termini de quinze dies, des de l'endemà de la notificació d'aquest Acord, puguin consultar l'expedient mitjançant l'enllaç corresponent i presentar les al·legacions i suggeriments que considerin necessàries.

Enllaç a la documentació: https://alaior.sedelectronica.es/transparency/433855b9-e700-4cc6-a077-559d8abf18f1/

4. Acordar un període d'informació pública pel termini de vint dies i publicar l'anunci al BOIB, de conformitat amb l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

5. Donar trasllat de l'expedient, una vegada finalitzat el tràmit d'audiència als interessats, i el d'informació pública, als Serveis Municipals perquè informin les al·legacions presentades.

6. Remetre l'expedient a la secretària, després de l'informe tècnic, per a l'emissió de l'informe-proposta.

7. Sol·licitar, realitzats tots els tràmits anteriors i adjuntant la proposta de resolució, Dictamen del Consell Consultiu de les Illes Balears sobre la procedència o improcedència de la present petició de revisió de l'acte administratiu esmentant.

8. Suspendre el termini màxim legal per a resoldre el procediment pel temps que mediï entre la petició del Dictamen al Consell Consultiu de les Illes Balears i la recepció d'aquest Dictamen.

9. Una vegada rebut el Dictamen del Consell Consultiu de les Illes Balears, i donat el caràcter preceptiu i vinculant del Dictamen, elevar el mateix al Ple.

10. Identificar com a òrgan responsable del compliment de la dispositiva de la Sentència esmentada (i de la posterior interlocutòria d'execució forçosa) al Ple de l'Ajuntament d'Alaior.

11. Notificar aquest Acord al jutjat corresponent perquè conegui del compliment pel Ple d'aquesta Corporació Local de la sentència esmenada amb indicació dels recursos que es cauen interposar tan sols respecte del punt segon, que decideix sobre la petició de l'acte recorregut i posa fi a la via administrativa.

12. Notificar aquest Acord als interessats amb indicació dels recursos que es cauen interposar tan sols respecte del punt segon- que decideix sobre la petició de suspensió de l'acte recorregut- i posa fi a la via administrativa, ja que la resta de punts tenen el caràcter de acte de tràmit.

Sotmesa a votació la proposta, obté 4 vots a favor (PP) i 3 abstencions (Junts per Lô).No obstant això, el Ple, amb superior criteri, resoldrà allò que cregui més adient.”

Sotmès a votació el dictamen anterior, obté 7 vots a favor (PP) i 6 abstencions (Junts per Lô), per la qual cosa el batle el declara aprovat.»

Contra el punt segon d'aquest acord ―que exhaureix la via administrativa― es pot interposar, alternativament, un recurs potestatiu de reposició davant el Ple de l'Ajuntament en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o un recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de l'acord, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'opta per interposar un recurs potestatiu de reposició, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu mentre no es dicti resolució expressa del recurs de reposició o se'n produeixi la desestimació per silenci. Tot això, sens perjudici de poder interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

 

(Signat electrònica: 7 de setembre de 2023)

La secretària accidental Juana Claudia Gomila Sans