Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 566191
Acord de suspensió del cobrament de les quotes dels alumnes matriculats en el primer cicle d'educació infantil a l’escoleta infantil 0-3 anys

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb les disposicions vigents, es fa públic que el Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària urgent celebrada el dia 07 de setembre de 2023, va adoptar per majoria absoluta, el següent acord:

SUSPENSIÓ DEL COBRAMENT DE LES QUOTES DELS ALUMNES MATRICULATS EN EL PRIMER CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL A L'ESCOLETA INFANTIL 0-3 ANYS

Antecedents:

Primer.- L'Ajuntament és titular del centre d'educació infantil 0-3 anys Els Llapis, en el qual presta el servei d'educació infantil en el trams d'edat de 0 a 1, 1 a 2 i 2 a 3 anys, al disposar de cinc aules autoritzades per aquest servei.

Segon.- El Decret Decret llei 5/2023, de 28 d'agost, de mesures urgents en l'àmbit educatiu i en el sanitari (BOIB núm. 120 de 29 d'agost de 2023) estableix la gratuïtat del primer cicle d'educació infantil de la xarxa d'escoletes infantils públiques de primer cicle d'educació infantil de les Illes Balears a partir del curs 2023-2024.

Tercer.- Que l'article 4 del Decret llei 5/2023 estableix que amb efectes d'1 de setembre de 2023, els ajuntaments i consells insulars de les Illes Balears, així com els ens que en depenen, que gestionin aules de primer cicle d'educació infantil de la xarxa pública d'escoletes infantils de les Illes Balears, afectades per aquest Decret llei, hauran d'aplicar la gratuïtat de l'escolarització dels alumnes matriculats un mínim de 4 hores, per la qual cosa podran suspendre el cobrament de les quotes d'escolarització a les famílies amb infants matriculats el curs 2023-2024 corresponents a aquest mínim de 4 hores.

Quart.- Que l'Ajuntament disposa de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació del servei d'escola infantil 0 a 3 anys (Darrera modificació publicada en el BOIB núm. 152 de 22 de novembre de 2022) en la qual es regula l'import de les tarifes de la taxa.

Per tot l'exposat, el Ple de l'Ajuntament de Consell adopta el següent:

ACORD

Primer.- Suspendre el cobrament de les quotes dels alumnes matriculats del primer cicle d'educació infantil a l'escoleta infantil 0-3 anys.

Segon.- Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Consell, en data de la signatura electrònica (7 de setembre de 2023)

El batle Andreu Isern Pol