Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

MANCOMUNITAT MIGJORN MALLORCA

Núm. 564554
Resolució constitució borsa de treball de personal laboral temporal d’operaris de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Vist que, a l'Oferta d'Ocupació Pública extraordinària de l'exercici 2022 per l'estabilització del personal temporal aprovada i publicada en el BOIB núm. 79 de 18 de juny de 2022 es va incloure dues places d'operari especialista d'ofici.

Vist que, fruit d'aquesta Oferta, es va publicar les bases i convocatòria del procediment de selecció de les dues places pel procediment de concurs-oposició al BOIB 167, de 24 de desembre de 2022. L'anunci del qual va ser publicat al BOE de 5 d'abril de 2023.

Vista la resolució del President de la Mancomunitat per la qual aprova els resultats definitius i proposa la contractació dels dos candidats que han obtingut la millor puntuació.

De conformitat amb la base onzena de les bases la convocatòria d'aquest procediment de selecció la qual estableix que “Les persones que superin la fase d'oposició del procés selectiu però que no obtinguin les places ofertades de personal fix formaràn part d'una borsa per a futures necessitats com a personal laboral temporal”. Aquesta borsa serà preferent a la resta de borses vigents per aplicació de l'art. 24 del Decret-llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat a l'ocupació pública de les Illes Balears.

De conformitat amb les competències que tinc atribuïdes

RESOLC

PRIMER. Declarar constituïda la borsa de treball de personal laboral temporal d'operaris de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca, amb l'ordre següent:

Nº d'ordre

DNI

aspirant

1

41536257M

A. G. B.

SEGON. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca.

 

(Signat electrònicament: 8 d'agost de 2023

El president Rafel Adrover Obrador)