Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 562044
Resolució de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals núm. 2023/223, de data 5 de setembre de 2023, per la qual es nomena nous membres del tribunal de les diferents convocatòries de les ofertes públiques d’ocupació extraordinària per estabilització del Consell Insular de Menorca i ens dependents, de tots els ajuntaments de Menorca i de l’Institut Menorquí d’Estudis

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Que diu:

Que la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, publicada al BOE núm. 312 de 29 de desembre de 2021, estableix per a totes les administracions l'estabilització de les places estructurals que, dotades pressupostàriament, han estat ocupades de forma ininterrompuda des de les dates establertes en la normativa d'aplicació.

Que en aplicació d'aquest mandat el Consell Executiu i tots els ajuntaments de Menorca, en sessió de caràcter ordinari de 23 de maig de 2022, aprovaren les seves ofertes públiques d'ocupació per a l'estabilització extraordinària del personal de les seves plantilles abans d'1 de juny de 2022.

Que d'acord amb l'art. 121 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, l'Oferta pública d'ocupació del Consell es presentà conjuntament amb el personal del Consorci Sociosanitari de Menorca, el Consorci de Residus i Energia, i el Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l'Illa de Menorca.

Que el Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació de les Illes Balears, publicat en el BOIB núm. 78 de data 16 de juny de 2022, validat pel Ple del Parlament de les Illes Balears en sessió de 28 de juny de 2022, aprovà les bases generals amb els criteris generals que han de regir els processos selectius d'estabilització per a l'ingrés o l'accés com a funcionari de carrera o personal laboral fix de les administracions de les Illes Balears. Aquest Decret llei fou modificat pel Decret llei 7/2022 d'11 de juliol, de prestacions socials de caràcter econòmic de les Illes Balears.

Que la Disposició addicional primera de la Llei 20/2021, estableix que els municipis, podran encomanar la gestió material de la selecció del personal als consells insulars. D'acord amb aquesta normativa, el Consell Insular de Menorca signà amb tots els ajuntaments de Menorca un conveni d'encàrrec de la gestió material del procés extraordinari de l'oferta pública d'ocupació d'estabilització de les ofertes públiques municipals.

Que en data de 18 de novembre de 2022, el BOIB núm. 149, publicà les mateixes bases específiques per a totes i cadascuna de les administracions locals de Menorca. Aquest mateix butlletí publicà les convocatòries de les ofertes públiques del Consell Insular de Menorca, les de tots els ajuntaments i la de l'Institut Menorquí d'Estudi, a la qual cal sumar les convocatòries de l'Ajuntament de Ciutadella publicades al BOIB núm. 150 de 19 de novembre de 2022 i la de l'Institut Menorquí d'Estudis.

Que d'acord amb l'informe de la cap del Servei de Gestió de Persones SGP 4/2022, de 12 de gener de 2022, relatiu a la constitució i funcionament dels tribunals de valoració de l'Oferta pública d'ocupació extraordinària.

Que en data 16 de gener de 2023 mitjançant Resolució núm. 2023/36, de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals es nomenen els tribunals de les convocatòries de les ofertes públiques d'ocupació extraordinària per estabilització del Consell Insular de Menorca i ens dependents, de tots els ajuntaments de Menorca i de l'Institut Menorquí d'Estudis. Aquests nomenaments s'han de modificar a petició dels Serveis d'atenció directa al ciutadà, donada la dificultat d'adaptar la feina per torns i ser membres dels tribunals. Posteriorment i per causes al·legades pels membres dels Tribunals, s'han nomenat nous membres dels Tribunals, per substituir als membres que han cessat.

Que d'acord amb les bases generals i bases específiques s'ha de meritar als aspirants admesos a les diferents convocatòries del Consell Insular de Menorca, tots els ajuntaments de Menorca i de l'Institut Menorquí d'Estudis amb l'objecte de poder formalitzar les borses de feina preferents de cadascuna de les convocatòries, per la qual cosa, donat el volum de convocatòries i d'aspirants que s'han de meritar, es fa necessari nomenar nous membres dels Tribunals per donar suport als membres dels tribunals nomenats a fi i efecte d'agilitzar els processos selectius i la constitució de les borses de feina preferents.

Com a consellera executiva d'Economia i Serveis Generals del Consell Insular de Menorca, i fent ús de l'acord de delegació aprovat pel Consell Executiu de 24 de juliol de 2023 (BOIB núm. 105, de 27 de juliol),

 

RESOLC

PRIMER. Nomenar nous membres dels tribunals qualificadors que donaran suport als membres dels tribunals qualificadors d'acord amb el següent:

NOM I LLINATGES

 

TITULACIÓ

ADMIN

NOMENAMENT

BOSCH BARBER, SARA

F

Diplomada en Ciències empresarials

CIM

PRESIDENT TITULAR 4R.

DE LLANOS VILLALONGA, ANDREA

F

Llicenciada en Pedagogia

CIM

VOCAL TITULAR 4R

AISA GARBAYO, JUDITH

F

Enginyera tècnica Agrícola

CIM

VOCAL TITULAR 4R.

Els nous membres nomenats donaran suport en les convocatòries dels següents grups o subgrups a qualificar: subgrup A2, subgrup C1 d'administració especial, subgrup C2 d'administració especial, grup C1+C2 d'administració general i grup AP.

SEGON. Establir la dedicació parcial dels nous membres que donaran suport als tribunals, la jornada de la seva actuació serà de les 8 a les 14 hores, en dies alternatius i com a màxim de tres dies setmanals.

TERCER. Els nous membres del Tribunal qualificador s'abstindran d'intervenir i els aspirants podran recusar-los, en la o les convocatòries afectades pels motius establerts als articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

QUART. Els membres dels tribunals tindran, en tot cas, dret a indemnització per la seva participació d'acord amb el Reial Decreto 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei.

CINQUÈ. Publicar aquesta resolució al BOIB, a la pàgina oficial de l'opositor del Consell Insular (www.cime.es/oposicions.cime.es) i al tauler d'edictes en la Seu de Ciutadella i Maó.

SISÈ. Notificar aquests acords als nous membres dels tribunals que consten relacionats al punt primer d'aquesta resolució.

La qual cosa us comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que us faig saber que contra l'acord precedent, que no esgota la via administrativa, podeu interposar, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la data de recepció d'aquesta notificació, recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular, sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si no se us n'ha notificat la resolució quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

 

Maó, 5 de setembre de 2023

La consellera executiva d'Economia i Serveis Generals Maria Antonia Taltavull Fernández