Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 517238
Decret 72/2023, d’11 d’agost, de nomenament del nou director territorial d’Educació d’Eivissa i Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Llei 1/2022, de 8 de març, d'educació de les Illes Balears, dins l'organització territorial de l'Administració educativa, estableix en l'article 161 l'existència de direccions territorials d'educació, com a òrgans desconcentrats, concretament, la Direcció Territorial d'Educació de Menorca i la Direcció Territorial d'Educació d'Eivissa i Formentera.

El Decret 39/2022, de 26 de setembre, regula les direccions territorials d'Educació de Menorca i d'Eivissa i Formentera.

Per mitjà del Decret 16/2023, de 20 de juliol (BOIB núm. 102, de 20 de juliol), pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, s'actualitza l'estructura de la Conselleria d'Educació i Universitats, en la qual s'integren les direccions territorials d'Educació de Menorca i d'Eivissa i Formentera.

L'article 17 m) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Govern nomenar i separar per decret els càrrecs públics de l'Administració de la comunitat autònoma quan li ho atribueixi la legislació vigent.

Per tot això, a proposta del conseller d'Educació i Universitats, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió d'11 d'agost de 2023,

DECRET

Primer

Disposar el nomenament del senyor Juan Álvarez Rodríguez com a director territorial d'Educació d'Eivissa i Formentera

Segon

Aquest Decret comença a vigir a partir del moment en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 d'agost de 2023

 

La presidenta

El conseller d'Educació i Universitats

Margarita Prohens Rigo

Antoni Vera Alemany