Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 517222
Acord del Consell de Govern d’11 d’agost de 2023 pel qual es dona per assabentat del cessament del gerent de la Fundació Illes Balears d’Acció Exterior

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que el nomenament i el cessament dels titulars de la gerència de les entitats del sector públic instrumental, excepte els organismes autònoms, s'ha de fer d'acord amb el que estableixin la normativa aplicable i els estatuts de l'entitat. Així mateix, s'estableix que els nomenaments i cessaments s'han de comunicar al Consell de Govern, i que els acords d'aquest òrgan s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

En el mateix sentit s'expressa l'article 29.5 dels Estatuts de la de la Fundació Illes Balears d'Acció Exterior (publicats en el BOIB núm. 169, de 29 de desembre de 2022), segons el qual, en tot cas, el cessament del gerent s'ha de comunicar al Consell de Govern.

En data 8 d'agost de 2023, la presidenta de la Fundació Illes Balears d'Acció Exterior ha dictat la resolució de cessament del senyor José Guillermo Berlanga Bondia com a gerent de la Fundació Illes Balears d'Acció Exterior.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en la sessió de dia 11 d'agost de 2023, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del cessament del senyor José Guillermo Berlanga Bondia com a gerent de la Fundació Illes Balears d'Acció Exterior.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 d'agost de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens