Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 517217
Acord del Consell de Govern d’11 d’agost de 2023 pel qual es dona per assabentat del nomenament del senyor Mateu Ferrer Serra com a director gerent de l’Institut Balear de l’Energia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 8 de la Llei 10/2019, de 22 de febrer, de canvi climàtic i transició energètica, va crear l'Institut Balear de l'Energia com a entitat pública empresarial a l'empara de l'article 2.1.b) la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb personalitat jurídica pròpia i diferenciada, adscrit a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia.

L'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que el nomenament i el cessament dels titulars de la gerència de les entitats del sector públic instrumental, llevat dels organismes autònoms, s'han de fer d'acord amb el que estableixen la normativa aplicable i els estatuts de l'entitat.

Així mateix, els nomenaments i els cessaments d'aquests òrgans unipersonals de direcció, quan no corresponguin al Consell de Govern, s'han de comunicar a aquest òrgan en el termini màxim de set dies, i els acords pels quals l'òrgan se'n doni per assabentat s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el termini màxim de deu dies.

D'acord amb l'article 13 dels Estatuts de l'Institut Balear de l'Energia, el Consell de Direcció, a proposta del president o la presidenta, ha de nomenar un director gerent o una directora gerent.

El Consell de Direcció de l'Institut Balear de l'Energia, en la sessió de 8 d'agost de 2023 i a proposta del president, va acordar nomenar el senyor Mateu Ferrer Serra director gerent de l'entitat.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, en la sessió de dia 11 d'agost de 2023, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del nomenament del senyor Mateu Ferrer Serra com a director gerent de l'Institut Balear de l'Energia.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 d'agost de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens