Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 517187
Acord del Consell de Govern d’11 d’agost de 2023 pel qual es dona per assabentat del nomenament del sr. Bartolomé Llabrés Salom com a director gerent de l’Institut Balear de la Natura ( IBANAT)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 20 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, regula el òrgans de direcció dels ens del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma, així com els tràmits i requisits per nomenar-los.

En el mateix sentit l'article 16 del decret 24/2013, de 24 de maig, d'aprovació dels estatuts d'IBANAT estableix que correspon al Consell d'Administració d'IBANAT nomenar el director gerent, a proposta del president de l'entitat. Aquest nomenament s'ha de comunicar al Consell de Govern.

El dia 3 d'agost de 2023 el Consell d'Administració d'IBANAT va acordar el nomenament del sr. Bartolomé Llabrés Salom, amb DNI ***0869**, director gerent d'IBANAT.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, en la sessió de dia 11 d'agost de 2023, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del nomenament del sr. Bartolomé Llabrés Salom, amb DNI ***0869**, com a director gerent d'IBANAT.

Segon. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, 11 d'agost de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens