Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 517156
Acord del Consell de Govern d’11 d’agost de 2023 pel qual es dona per assabentat del cessament i nomenament de la sra. Georgina Brunet Ródenas com a directora gerent de l’Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears ( IRFAP)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Els articles 20 i 21 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, regula el òrgans de direcció dels ens del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma, així com els tràmits i requisits per cessar-los i nomenar-los. Amés s'estableix que el nomenament i el cessament s'han de comunicar al Consell de Govern i publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

En el mateix sentit, l'article 16.2 del Decret 28/2014, de 27 de juny, d'aprovació dels Estatuts d'aquesta entitat, determina que correspon al Consell d'Administració de l'IRFAP, per mitjà d'un acord, nomenar i disposar el cessament del director o la directora gerent, a proposta, de la persona titular de la Presidència.

El dia 8 d'agost de 2023, el Consell d'Administració d'IRFAP va acordar el cessament de la senyora Georgina Brunet Ródenas com a directora gerent d'aquesta entitat, amb data d'efectes 8 d'agost de 2023, com a darrer dia de prestació de serveis .

Tot seguit,el Consell d'Administració ha acordat el nomenament de la senyora Georgina Brunet Ródenas com a directora gerent de l'entitat pública empresarial Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears, e.p.e (IRFAP), amb data d'efectes 9 d'agost de 2023.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, en la sessió de dia 11 d'agost de 2023, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del cessament i nomenament de la senyora Georgina Brunet Ródenas, amb DNI ***5596**, com a directora gerent de l'IRFAP.

Segon. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 d'agost de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens