Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 514757
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es modifica la composició del tribunal qualificador establerta en la Resolució de 16 de juny de 2023 referida a la convocatòria, les bases, els temaris, els exercicis i la designació del tribunal qualificador de les proves selectives del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels municipis d’Alaró, Ciutadella, es Migjorn Gran, Fornalutx, Maó, Manacor, Muro, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Maria del Camí, Santanyí, Sineu i Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de juny de 2023 (BOIB núm. 82, de 17 de juny de 2023) es va convocar un procés unificat per cobrir places de la categoria de policia dels municipis d'Alaró, Ciutadella, es Migjorn Gran, Fornalutx, Maó, Manacor, Muro, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Maria del Camí, Santanyí, Sineu i Son Servera.

2. El senyor Joan Llabrés Enseñat va ser designat secretari suplent del tribunal qualificador del procés selectiu esmentat. Mitjançant el Decret 53/2023, de 14 de juliol, pel qual es disposa el nomenament d'alts càrrecs de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural (BOIB núm. 98, de 15 de juliol), se'l nomena director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local.

3. Atès que al càrrec de director general li és d'aplicació el principi d'incompatibilitat absoluta, sense perjudici de les excepcions establertes ex lege, que preveu la Llei 2/1996, de 19 de novembre, d'incompatibilitats dels membres del govern i dels alts càrrecs de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i que segons l'article 183.3 del Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i es modifica el Decret 55/2017, de 15 de desembre, del Fons de seguretat pública de les Illes Balears, es disposa que el personal de lliure designació política no pot formar part dels òrgans de selecció, es presenta la necessitat de substituir la persona designada com a secretari suplent.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Modificar la composició del tribunal qualificador del procediment selectiu per a la categoria de policia local, i designar com a secretari suplent el senyor Bartomeu Vidal Ordinas en substitució del senyor Joan Llabrés Enseñat.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques, amb caràcter potestatiu i previ al recurs contenciós administratiu, en el registre de l'EBAP, en un termini d'un mes, comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 9 d'agost de 2023)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Maria Antònia Estarellas Torrens