Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 332988
Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d’estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d’administració general i especial dels subgrups C1, C2 i grup E/AP derivada de l’oferta d’ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l’Agència de Defensa del Territori per a l’any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, dictada per delegació del Consell Executiu, segons l'acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

“Antecedents

1.  Mitjançant la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 25 d'abril de 2023, dictada per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es va nomenar el Tribunal Qualificador del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups C1, C2 i grup E/AP derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019.

2.  En data 16 de maig de 2023 es va dictar la  Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups C1, C2 i grup E/AP derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019.

3. En data 17 de maig de 2023 el Sr. Enrique Esteban Santos, vocal suplent del tribunal designat per a les places del subgrup C2 d'administració general i especial va comunicar mitjançant escrit presentat al registre general del Consell que es trobava en un dels supòsits d'abstenció establerts en l'article 23.2 de la Llei 40/2015 de Règim Jurídic del Sector Públic, atès que participa en el procés selectiu pel sistema de concurs oposició de C1 i  de C2 com a aspirant i, per tant, té un interès personal directe.

4. En data 18 de maig de 2023 la Sra. María Rosa Deya Simonet , vocal titular del tribunal designat per a les places del subgrup C2 d'administració general i especial, forma part de la junta de representació de personal  i per tant, no pot formar part del Tribunal Qualificador.

5. S'ha comprovat la veracitat de les manifestacions realitzades per la Sra. Deya Simonet, i el Sr. Esteban Santos amb les dades que disposa l'EMAP.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Acceptar les renúncies del Sr. Enrique Esteban Santos i de  la Sra. Maria rosa Deya Simonet  com a membres del Tribunal Qualificador del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups C1, C2 i grup E/AP derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019.

2. Nomenar com a nous membre a la Sra  Maria Costa Genovard en substitució del Sr. Enrique Esteban Santos, com a vocal suplent del tribunal designat per a les places del subgrup C2 d'administració general i especial; a la Sra Maria Carme Tomas Arque, en substitució del Sra. Maria Rosa Deya Simonet  , com a vocal titular del tribunal designat per a les places del subgrup C2 d'administració general i especial.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la Seu Electrònica i en el tauler d'edictes electrònic del Consell Insular de Mallorca.

4. Notificar aquesta Resolució a la Sra. Maria Costa Genovard ,i a  la Sra. María Carme Tomas Arque fent-los saber que, la condició de membre del Tribunal Qualificador i la consegüent obligació d'assistència a les sessions, constitueix un deure del personal funcionari.

5. Notificar aquesta Resolució als membres substituïts, el Sr.Enrique Esteban Santos i la Sra. Maria Rosa Deya Simonet .

Interposició de recursos

Contra aquest acte de tràmit, no hi escau cap recurs administratiu, tot i que la persona interessada pot al·legar la seva oposició per a la seva consideració en la resolució que posi fi al procediment. No obstant això, si s'estima que concorre alguna de les circumstàncies assenyalades a l'article 112.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, cap interposar el recurs administratiu que procedeixi, fonamentat en qualsevol dels motius de nul·litat o anul·labilitat previstos legalment

Palma, en la data de la signatura electrònica

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública

Josep Lluís Colom Martínez

(per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)”

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (18 de maig de 2023)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Josep Lluís Colom Martínez