Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 331979
Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca del Servei de Salut de les Illes Balears de 18 de maig de 2023 per la qual es resol la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, dues places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca (PIT GAP 1/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 14 de març de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 32 la Resolució del director gerent d'Atenció Primària de Mallorca del Servei de Salut de les Illes Balears de 7 de març de 2023 per la qual s'aprova la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, dues places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca (PIT GAP 1/2023).

2. El dia 17 de maig de 2023 s'ha publicat en el web del Servei de Salut de les Illes Balears la Resolució del director gerent d'Atenció Primària de Mallorca per la qual s'aprova la llista definitiva d'aspirants admesos/es i exclosos/es, amb la causa d'exclusió, de la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, dues places vacants de la categoria grup administratiu de funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada d'Atenció Primària de Mallorca (PIT GAP 1/2023), es disposa que, en la mesura en què només hi ha dues persones admeses (definitivament) per a participar en la convocatòria  i que en aquesta convocatòria es convoquen dues places vacants, no hi ha concurrència, raó per la qual no es valoren els mèrits al•legats i acreditats per les persones candidates, i es dóna per finalitzat el procediment, a l'espera de dictar la resolució d'adjudicació definitiva, que s'ha de publicar en el BOIB, tal i com estableix el punt 8.4 de les bases de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. L'article 35.1 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, determina que per necessitats del servei —i en els supòsits i sota els requisits que a aquest efecte s'estableixin en cada servei de salut— es pot oferir al personal estatutari fix exercir temporalment i amb caràcter voluntari les funcions corresponents a nomenaments d'una categoria del mateix nivell de titulació o d'un nivell superior, sempre que es tengui el títol corresponent.

2. El 28 de febrer de 2012 es va publicar en el BOIB núm. 31 el Pacte de 24 de febrer de 2012 pel qual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (corregit en el BOIB núm. 36, de 8 de març de 2012).

3. El 31 de maig de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 70 l'Acord del Consell de Govern de 30 de maig de 2022 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 13 de maig de 2022 relatiu a la modificació del Pacte de 24 de febrer de 2012 pelqual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears.

4. El punt 2 l) de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'11 de març de 2021 per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari de la sanitat pública autonòmica en la persona titular de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals i en les persones titulars de les gerències territorials estableix que «es deleguen en les persones titulars de les gerències territorials dels diferents centres i establiments del Servei de Salut de les Illes Balears les competències següents […] l) Convocar i resoldre els procediments de promoció interna temporal de l'article 35 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut».

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Adjudicar la provisió, pel sistema de promoció interna temporal, de dues places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca (PIT GAP 1/2023) a les persones següents:

 

Llinatges i nom

DNI

Ferrer Balaguer, Bartolomé

***1475*N

Jaume Gelabert, Antonio Juan

***0361*P

2. De conformitat amb la base 9 de la convocatòria, les persones seleccionades disposaran d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà a la publicació de la resolució d'adjudicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per prendre possessió de les places.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els taulers d'anuncis de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i en el web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de la publicació, d'acord amb el que es disposa en l'article 124 de la llei 39/2015, de 1r d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 18 de maig de 2023)

El director gerent d'Atenció Primària de Mallorca Miquel Caldentey Tous Per delegació del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 39, de 20/03/2021)