Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 319020
Resolució del director general d'Espais Naturals i Biodiversitat per la qual s’emplaça a les persones interessades en els recursos contenciosos administratius PO 239/2023 i PO 244/2023 interposats contra el Decret 8/23 de 20 de febrer de 2023, pel qual s’aprova el PORN de Llevant i s’amplien els límits de la Península de Llevant

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 21 de febrer de 2023, es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm.23, el Decret 8/2023 de 20 de febrer, pel qual s'aprova el Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals de Llevant i s'amplien els límits del Parc Natural de la Península de Llevant.

2. La Sra. Mª Cinta Gómez Plasencia, en nom i representació del Sr. Jose Puente Orench (PO 239/2023), i la Sra. Carmen Gaya Font, en nom i representació del Sr. Juan Fierro March (PO 244/2023), han interposat respectivament recurs contenciós administratiu que se segueixen davant la sala contenciosa administrativa 001 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears contra el Decret 8/2023 de 20 de febrer, pel qual s'aprova el Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals de Llevant i s'amplien els límits del Parc Natural de la Península de Llevant i publicat al BOIB de 21 de febrer de 2023.

3. Mitjançant oficis del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears s'ordena, entre d'altres, l'emplaçament als interessats en aquests procediments perquè es puguin personar com a demandats davant l'òrgan judicial.

Fonaments de dret

1. La Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, articles 48 a 50.

2. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, article 40.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en els recursos contenciosos administratius PO239/2023, interposat per la Sra. Mª Cinta Gómez Plasencia, en nom i representació del Sr. Jose Puente Orench, i PO 244/2023, interposat per la Sra. Carmen Gaya Font, en nom i representació del Sr. Juan Fierro March, que se segueixen davant la Sala Contenciosa Administrativa 001 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, amb la finalitat que serveixi com a citació a termini de les persones interessades per tal que es puguin personar com a demandades davant d'aquesta sala en el termini de nou dies des de la data de publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si se personen fora del termini establert, se'ls considerarà com a part, sense que per això s'hagin de retrotreure ni interrompre els procediments, i que, si no se personen, els procediments continuaran i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

3. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (12 de maig de 2023)

El director general d'Espais Naturals i Biodiversitat Llorenç Mas Parera