Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 315630
Nomenament dels jurats dels Premis Mallorca de Creació Literària 2023 en les modalitats de Narrativa, Poesia, Assaig, Textos Teatrals i Literatura Infantil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, en data de 10 de maig de 2023, ha dictat la Resolució núm. 577271, que transcric literalment a continuació:

«Antecedents

1. El passat 27 d'abril de 2023, la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística va dictar la Resolució d'aprovació de la convocatòria dels Premis Mallorca 2023 de Creació Literària en les modalitats de Narrativa, Poesia, Assaig, Textos Teatrals i Literatura Infantil (BOIB núm. 59, de 9 de maig de 2023).

2. La base desena d'aquesta convocatòria disposa: «El jurat de cadascun dels premis estarà format per cinc membres de reconegut prestigi dins l'àmbit de la cultura de parla catalana designats per la consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, qui n'ha de nomenar un per presidir-lo. A més, també ha de nomenar una persona del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüísitca perquè hi actuï de secretari, amb veu i sense vot. En la designació del jurat es garantirà una representació equilibrada de dones i homes amb capacitació, competència i preparació adequades. La composició dels jurats es farà pública abans d'acabar el termini de presentació de les obres, mitjançant la publicació corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2023 de Narrativa la senyora Empar Moliner Ballesteros, la senyora Jenn Díaz Ruiz, el senyor Manuel Baixauli Mateu i la senyora Marta Puxan Oliva; designar-ne president el senyor Oriol Ponsatí Murlà, i nomenar-ne secretari el senyor Ramon Morey Coll, cap de la Secció d'Assessorament Lingüístic del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que el substitueixi.

2. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2023 de Poesia la senyora Maria Montserrat Butxaca Fernàndez, el senyor Josep Pedrals Urdániz, el senyor Àngel Terrón Homar i la senyora Laura López Granell; designar-ne presidenta la senyora Maria Teresa Pascual Soler, i nomenar-ne secretària la senyora Margalida Segura Portas, tècnica superior de la Secció de Dinamització del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que la substitueixi.

3. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2023 d'Assaig el senyor Gabriel Ensenyat Pujol, el senyor Ramon Alcoberro Pericay, la senyora Montserrat Sendra Rovira i la senyora Marina Garcés Mascareñas; designar-ne president el senyor Josep M. Terricabras Nogueras, i nomenar-ne secretària la senyora Caterina Canyelles Marquès, cap de la Secció de Dinamització del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que la substitueixi.

4. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2023 de Textos Teatrals el senyor Miquel Mas Fiol, la senyora Marta Aran Flores, el senyor Esteve Mulero Guinard i la senyora Marta Gil Polo; designar-ne presidenta la senyora Marta Buchaca Alemany, i nomenar-ne secretària la senyora Margalida Ribot Mestre, tècnica superior de la Secció de d'Assessorament Lingüístic del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que la substitueixi.

5. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2023 de Literatura Infantil la senyora Roser Cussó Collell, el senyor Marc Donat Balcells, el senyor Marc Cantallops Tugores i la senyora Llucia Serra Ferre; designar-ne presidenta la senyora Anna Morató Garcia, i nomenar-ne secretària la senyora Neus Munar Pastor, cap del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que la substitueixi.

6. Les persones que són membres dels jurats s'han d'abstenir de formar-ne part si hi concorr algun dels motius d'abstenció dels que preveu la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. En el termini de deu dies, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, els interessats també poden promoure la recusació dels membres dels jurats mitjançant un recurs d'alçada adreçat al secretari tècnic de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística en què n'indiquin la causa o les causes en les quals es fonamenta.

7. En cas que per circumstàncies sobrevingudes el president o presidenta d'algun dels jurats no pugui actuar, es pot designar un nou president o presidenta d'entre els vocals d'aquest mateix jurat perquè hi actuï com a president o presidenta.

8. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

 

(Signat electrònicament: 10 de maig de 2023

La persona responsable de la Secretaria Tècnica de Cultura, Patrimoni i Politica Ligüística Josep Mallol Vicens)