Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 304392
Extracte de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a clubs esportius locals 2023, per accions fetes durant la temporada 2022/202 o 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió ordinària celebrada dia 30 de març de 2023, el Plenari de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a clubs esportius locals 2023, per accions fetes durant la temporada 2022/2023 o 2023.

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, del 17 de novembre, General de subvencions, per mitjà del present edicte es publiquen les referides bases.

 

Inca, 4 de maig de 2023

El batle Virgilio Moreno Sarrió

 

CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER A CLUBS ESPORTIUS LOCALS 2023

Extracte de l'acord de 30 de març de 2023 del ple de l'ajuntament d'inca pel qual es convoquen subvencions, mitjançant el procediment de concurrència competitiva, a clubs esportius locals, per accions fetes durant la temporada 2022-2023 o 2023.

BDNS: 692207

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions:

https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/692207

El text íntegre de la convocatòria i els models normalitzats de sol·licitud i justificació de les subvencions es pot trobar a l'enllaç https://incaciutat.com/subvencions-clubs-esportius-locals-2023

1. Objecte i finalitat de la convocatòria.

1. L'objecte d'aquesta convocatòria és la regulació de la concessió de subvencions dineràries, en règim de concurrència competitiva, a les entitats esportives locals (clubs), sense finalitat de lucre i que tenen la finalitat de fomentar la pràctica esportiva entre tots els grups d'edat possibles. La finalitat d'aquestes subvencions és ajudar a fer front a part de les despeses inherents al desenvolupament de les activitats esportives.

2. Les subvencions concedides a l'empara d'aquesta convocatòria, en depenen dels següents àmbits temporals:

Àmbit federatiu: la temporada 2022-2023 (sistema clàssic de temporada) o bé 2023 (sistema modern de temporada d'any natural).

Àmbit temporal de l'execució de les despeses: L'execució de les actuacions objecte de subvenció, i per tant de les despeses, s'han d'haver realitzat en el període comprès entre l'1 d'agost de l'exercici pressupostari anterior al de l'any de la convocatòria (2022) i el 30 de juny de l'exercici pressupostari de la convocatòria (2023).

3. Per tal de donar compliment als objectius estratègics definits al Pla d'Actuació del Mandat, i d'acord amb les previsions del Pla Estratègic de Subvencions per al present any, aquestes subvencions hauran de fomentar projectes/activitats d'interès públic o social que tinguin per finalitat:

 

-Finançar les entitats esportives de la ciutat (clubs), per la gestió ordinària i suport a l'acció de promoció i foment de l'activitat física i l'esport així com la participació en competicions oficials amb l'objectiu de promoure, potenciar i diversificar la pràctica de l'activitat esportiva en la ciutat.

2. Beneficiaris

Els perceptors i beneficiaris de les subvencions seran els clubs esportius locals legalment constituïts i reconeguts, que figurin inscrits en el Registre Municipal d'Associacions/Entitats de l'Ajuntament.

3. Requisits per la sol·licitud i forma d'acreditar-los

Requisits específics clubs sense ànim de lucre

  • Estar inscrit en el registre públic corresponent (CAIB).
  • Estar inscrit en el Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes, amb les dades actualitzades.
  • No incórrer en les circumstàncies previstes en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general
  • de subvencions.
  • Estar al corrent del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.
  • Estar al corrent de les obligacions de reintegrament (fruit del preceptiu expedient de revocació) de subvencions.
  • Acreditar haver participat en competicions oficials durant aquesta temporada esportiva 2022/23 o bé 2023.
  • Haver justificat les subvencions concedides i abonades en exercicis anteriors.
  • No concórrer amb cap de les circumstàncies previstes en l'article 8, punt 2, de l'Ordenança General Reguladora de la Concessió de Subvencions de l'Ajuntament d'Inca.
  • Complir amb totes les condicions per a ser beneficiari previstes a l'article 6è de l'Ordenança General Reguladora de la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca.

Incompatibilitats

  • Percebre altres subvencions, ajuts, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol administració o ens públic o privat, nacional, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, sens perjudici que l'import de les subvencions en cap cas no pot ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajuts, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada (art. 19.1 i 19.2 de la LGS i art. 94.1 quarta del TRLFPC).
  • Cal no confondre-ho amb la possibilitat que el perceptor rebi més ingressos de tercers, en tot cas resta obligat –abans de la data límit per justificar– a notificar-ho a l'Ajuntament i aquest podrà resoldre a aquest respecte i modificar la resolució. En cap cas es pot admetre que els ingressos superin el cost de l'activitat concreta objecte de la subvenció. Per tant, l'anàlisi de les liquidacions finals del pressupost requereixen una atenció especial en la fase de verificació de la justificació.

La concurrència d'aquests requisits s'acreditarà en el moment de presentar la sol·licitud, mitjançant la presentació dels documents que s'indiquen.

4. Bases reguladores específiques

Per acord del Ple de data 30 de març, van ser aprovades les Bases Reguladores Específiques per a l'atorgament per part de l'Ajuntament a través del Servei d'Esports, de subvencions destinades a finançar les entitats esportives de la ciutat (clubs), per la gestió ordinària i suport a l'acció de promoció i foment de l'activitat física i l'esport així com la participació en competicions oficials amb l'objectiu de promoure, potenciar i diversificar la pràctica de l'activitat esportiva en la ciutat.

En tot allò no previst a les bases i en aquesta convocatòria, serà d'aplicació el que s'estableix a l'Ordenança general de subvencions de l'Ajuntament i a la resta de normativa aplicable.

5. Crèdit i partida pressupostària

L'Ajuntament destinarà un fons estimat de trenta-set mil euros (37.000 €), amb càrrec a l'aplicació pressupostària 2023 000 34100 4830001 01.

Aquests ajuts són compatibles amb altres ajuts destinats a la mateixa actuació, però, en qualsevol cas, conjuntament amb els altres ajuts, les quantitats atorgades no podran excedir el cost total de l'actuació.

L'import de la subvenció, juntament amb el de les subvencions concedides per a la mateixa finalitat per altres entitats públiques o privades, no pot ultrapassar el cost de l'activitat.

 

6. Termini, forma i lloc de presentació de les sol·licituds.

Termini: finalitzarà quinze dies (15 dies) després a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial (BOIB).

Qualsevol sol·licitud presentada fora d'aquest termini no serà admesa a tràmit.

Forma: Amb l'entrada en vigor de la nova Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, obliga a totes les persones jurídiques, entitats sense personalitat jurídica i òrgan col·legials a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics i, per tant, els obliga a disposar necessàriament d'un certificat electrònic que representi l'organització. En el cas de no disposar-lo podeu fer-ho amb el vostre certificat electrònic propi (president, secretari...).

Per via telemàtica a través del portal https://incaciutat.sedelectronica.es/info.2 a continuació a TRÀMITS DESTACATS clicau INSTÀNCIA GENERAL, – tramitació electrònica... Seguir emplenant i pujar els documents sol·licitats.

Lloc: A la seu electrònica de l'Ajuntament d'Inca.

La presentació de la sol·licitud de subvenció pressuposa el coneixement i l'acceptació de les normes que la regulen

 

Inca, 4 de maig de 2023

El batle Virgilio Moreno Sarrió