Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 304389
Acord del Consell de Govern de 8 de maig de 2023 de correcció d’errors de l'Acord del Consell de Govern de 20 de febrer de 2023 pel qual es crea l’Institut d’Investigacions Agroalimentàries i d’Economia de l’Aigua (INAGEA) com a institut propi de la Universitat de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 23, de 21 de febrer de 2023, es va publicar l'Acord del Consell de Govern de 20 de febrer de 2023, pel qual es crea l'Institut d'Investigacions Agroalimentàries i d'Economia de l'Aigua (INAGEA) com a institut propi de la Universitat de les Illes Balears.

S'ha posat de manifest que en el títol de l'Acord i en els antecedents es fa referència, de manera incorrecta, al nom de l'Institut com Institut d'Investigacions Agroalimentàries i d'Economia de l'Aigua (INAGEA) quan la designació correcta és Institut d'Investigacions Agroambientals i d'Economia de l'Aigua (INAGEA).

Per això, cal corregir l'Acord del Consell de Govern publicat de manera que hi consti la denominació correcta.

D'altra banda, l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, en la sessió de 8 de maig de 2023, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Corregir l'errada de l'Acord del Consell de Govern de 20 de febrer pel qual es crea l'Institut d'Investigacions Agroalimentàries i d'Economia de l'Aigua (INAGEA) com a institut propi de la Universitat de les Illes Balears, en els termes següents :

a) Títol

Allà on diu

Acord del Consell de Govern de 20 de febrer pel qual es crea l'Institut d'Investigacions Agroalimentàries i d'Economia de l'Aigua (INAGEA) com a institut propi de la Universitat de les Illes Balears.

Ha de dir

Acord del Consell de Govern de 20 de febrer pel qual es crea l'Institut d'Investigacions Agroambientals i d'Economia de l'Aigua (INAGEA) com a institut propi de la Universitat de les Illes Balears.

b) Paràgraf sisè dels antecedents

Allà on diu

L'Institut d'Investigacions Agroalimentàries i d'Economia de l'Aigua (INAGEA) és un institut de recerca ubicat a les Illes Balears, centrat en aspectes agroambientals i d'economia de l'aigua, que es va crear mitjançant acord del Consell de Govern de 20 de juny de 2011 (BOIB núm. 89, de 16 de juny) com a un institut mixt de recerca a la Universitat de les Illes Balears.

Ha de dir

L'Institut d'Investigacions Agroambientals i d'Economia de l'Aigua (INAGEA) és un institut de recerca ubicat a les Illes Balears, centrat en aspectes agroambientals i d'economia de l'aigua, que es va crear mitjançant acord del Consell de Govern de 20 de juny de 2011 (BOIB núm. 89, de 16 de juny) com a un institut mixt de recerca a la Universitat de les Illes Balears.

Segon. Establir que aquesta correcció té efectes des de la publicació de l'Acord del Consell de Govern de 21 de febrer de 2023.

Tercer. Comunicar aquest Acord a la Conferència General de Política Universitària.

 

Quart. Notificar aquest Acord a la Universitat de les Illes Balears.

Cinquè. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 8 de maig de 2023

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez