Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ ELECTORAL

JUNTA ELECTORAL DE ZONA DE MANACOR

Núm. 301445
Acord subsanació Unides Podem

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 2 d'abril de 2023 pel Sr. FERNANDO MONTERO MORÁN, representant d'UNIDES PODEM, es va presentar escrit sol·licitant l'esmena d'errors advertits en el BOIB de 26 d'abril respecte a les candidatures corresponents als municipis de CAPDEPERA, SAN LLORENÇ DES CARDESSAR, MANACOR, FELANITX I SON SERVERA, sol·licitant es rectificaran els errors i realitzaran les correccions corresponents.

A causa d'un problema logístic en la JEZ de Manacor, no va ser possible realitzar les rectificacions sol·licitades per la representació, per la qual cosa es procedeix en aquest moment a realitzar-les, conforme al següent

ACORD

PRIMER.- Es procedeix a substituir als municipis de Capdepera, Sant Llorenç des Cardessar, Manacor, Felanitx i Son Servera, el nom d'Units Podem pel d'UNIDES PODEM.

SEGON.- Es procedeix a substituir el nom de la candidatura Units Podem a Sant Llorenç des Casdessar pel de JUNTS PER SANT LLORENÇ DES CARDESSAR-PODEM.

TERCER.- Es procedeix a canviar les sigles de la candidatura d'Unides Podem a cada municipi, substituint-les per EUIB-UNIDES PODEM.

 

Manacor, 4 de maig de 2023

El president de la JEZ Mª Francisca Caridad Juárez Vasallo El vocal de la JEZ Nicolás Alcalá Pedrajas El vocal de la JEZ Rosa Juana Isern Roselló El secretari de la JEZ Santos Martín Pardo