Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 301054
Extracte de l’acord de la Junta de Govern Local extraordinària de data 26 d’abril de 2023 per a l’aprovació de les bases reguladores i convocatòria per a la concessió de beques destinades a esportistes individuals de Sant Antoni de Portmany per a l'exercici 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (www.infosubvenciones.es).

Codi identificador BDNS: 691055

Primer. Objecte.

L'objecte de les presents bases és la concessió de beques als esportistes individuals del municipi de Sant Antoni de Portmany, segons els mèrits obtinguts l'any 2022, en l'exercici de la seua modalitat esportiva.

La finalitat d'aquesta beca és el suport a la progressió dels esportistes del municipi, que amb els seus èxits promocionen el nom del nostre municipi a nivell nacional i internacional.

La concessió de les beques previstes en la present convocatòria es subjectarà als principis de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat i no discriminació, així com a l'eficàcia en el compliment d'objectius i eficiència en l'assignació i utilització dels recursos públics.

Segon. Beneficiaris.

Poden sol·licitar la beca els esportistes empadronats a Sant Antoni de Portmany amb almenys dos anys d'anterioritat a la data d'aprovació d'aquestes bases; els esportistes naturals del municipi de Sant Antoni; i els que pertanyin a algun club o associació esportiva inscrita al Registre municipal d'associacions de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany des d'almenys les dues temporades anteriors a la publicació d'aquestes bases.

Tercer. Bases reguladores: convocatòria.

Aquestes subvencions es regeixen pel que estableix aquesta convocatòria i per la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions; el Reglament general de la Llei de subvencions aprovat per Reial decret 886/2006, de 21 de juliol; la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; el Reial decret 130/2019, de 8 de març, pel qual es regula la base de dades nacional de subvencions i la publicitat de les subvencions i altres ajuts públics; l'Ordenança general de subvencions, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 17, de 9 de febrer de 2017, i la resta de normes de dret administratiu que, quan correspongui, hi siguin d'aplicació, i, si no, les normes de dret privat.

La convocatòria i bases reguladores per a les subvencions per a la concessió de beques individuals a esportistes destacats de Sant Antoni de Portmany per a l'exercici 2022, publicades al lloc web municipal (http://www.santantoni.net) i al tauler d'anuncis digital de la seu electrònica (http://santantoni.sedelectronica.es/board)

Quart. Quantia.

S'atorga un import global detallat a la partida pressupostària específica núm. 3410.489003 (codi funcional 3410; codi econòmic 489.003) aprovada en el Pressupost municipal de l'any 2022, automàticament prorrogat per a 2023 amb un import màxim de 10.000 €.

D'aquests 10.000 €, 7.000 es destinaran als esportistes de fins a 17 anys, inclosos (en endavant categoria jove) i els 3.000 restants als esportistes de 18 anys en endavant (categoria adulta).

A l'efecte de pertànyer a una categoria o una altra, es tendrà en compte l'edat a 31 de desembre de 2022.

Es becarà en total a 20 esportistes, 14 esportistes de categoria jove i 6 esportistes de categoria adulta. Aquests esportistes becats seran els que major puntuació hagin obtengut d'acord amb els criteris establerts en aquestes bases.

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds.

Les sol·licituds es dirigiran a l'alcalde i es formularan en el model disponible en el tràmit "Esports. Convocatòria per a la concessió de beques a esportistes individuals” que consta a la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany a l'apartat de subvencions. Es presentaran de forma telemàtica a través d'aquest tràmit, al registre d'entrada de l'Ajuntament o per qualsevol dels mitjans assenyalats a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en el termini de 10 dies hàbils des de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Sant Antoni de Portmany (signat electrònicament: 3 de maig de 2023)

L'alcalde Marcos Serra Colomar