Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 286040
Resolució del director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) per la qual es modifica la composició de la Comissió de Selecció de la convocatòria per a la creació d’una borsa de la categoria de redactor/a d’informatius per a contractacions laborals temporals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.En data 11 d'abril de 2023 es va publicar al BOIB núm. 46 la resolució del director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears de data 5 d'abril de 2023 per la qual es convoquen les bases de la convocatòria per a la creació d'una borsa de la categoria de redactor/a d'informatius per a contractacions laborals temporals.

2.El dia 18 d'abril de 2023 es va publicar una correcció d'errades de la Resolució del director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) de data 5 d'abril de 2023 per la qual s'aprova la convocatòria per a la creació d'una borsa de la categoria de Redactor/a d'Informatius, per a l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per a contractacions laborals temporals

3. En posterioritat s'ha advertit que la comissió de selecció que figura a la base tercera de la convocatòria està formada per 4 membres i no s'han nomenat suplents. Per facilitar la resolució del procediment és habitual que la composició dels òrgans de selecció sigui d'un nombre imparell no inferior a tres membres ni superior a cinc amb els respectius suplents.

Fonaments de dret

1.L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que es podran rectificar a qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. Llei 15/2010, de 22 de desembre, de Radiotelevisió Pública de les Illes Balears.

Per tot això,

Resolc

1.Modificar la composició de la Comissió de Selecció que figura a la base tercera de la convocatòria per a la creació d'una borsa de la categoria de redactor/a d'informatius per a contractacions laborals temporals i designar els nous membres en els termes establerts a l'Annex  d'aquesta Resolució

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar demanda davant la jurisdicció social de Palma en el termini de dos mesos des de la publicació, d'acord amb l'article 10.4 a) i concordants de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social. 

 

(Signat electrònicament: 26 d'abril de 2023)

El director General de l'EPRTVIB Andreu Manresa Monserrat

 

ANNEX ÒRGAN DE SELECCIÓ

President/a: Jesús Torné Martínez, personal fix d'empresa de l'EPRTVIB

Suplent de President/a: Francisca Maria Llabrés Bestard, personal fix d'empresa de l'EPRTVIB

Vocal 1: Guillermo Gayá Del Pino, personal fix d'empresa de l'EPRTVIB

Suplent de Vocal 1: Ana Belén Rubio Carrillo, personal fix d'empresa de l'EPRTVIB

Vocal 2: Angel Santos Mirallas Espallargas, personal fix d'empresa de l'EPRTVIB

Suplent de Vocal 2: Margarita Caldenteny Frau, personal fix d'empresa de l'EPRTVIB