Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 277353
Resolució del conseller d’Hisenda i Funció Pública que aprova la constitució de la borsa i la llista de persones excloses, del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d’enginyer-a agrònom-a

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 22 de desembre de 2022, es varen aprovar la convocatòria i les bases que han de regir el procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'enginyer-a agrònom-a  (BOIB núm. 169, de 29 de desembre de 2022).

2. Mitjançant la publicació, al tauler d'anuncis de la Seu electrònica, de la llista provisional de mèrits al·legats, de dia 8 de febrer de 2023, es va requerir a la totalitat de persones aspirants perquè, en el termini de cinc dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació, presentessin la documentació acreditativa dels requisits, dels mèrits al·legats i, si n'és el cas, dels criteris de desempat i es va establir que la no acreditació dels requisits en el termini atorgat a l'efecte, determinava la impossibilitat de continuar en el procediment i que els aspirants serien exclosos del mateix.

3. Mitjançant la publicació al tauler d'anuncis de la Seu electrònica, de la llista de persones admeses, admeses condicionades i d'excloses amb els mèrits reajustats de dia 24 de març de 2023, es va atorgar un termini de cinc dies hàbils, per esmenar els requisits de la convocatòria i presentar les al·legacions i els documents que les persones candidates consideren adients.

4. L'Òrgan de selecció, reunit en data 20 d'abril de 2023, ha resolt les al·legacions presentades per les persones aspirants en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució i ha elevat al conseller d'Hisenda i Funció Pública la llista de persones admeses amb l'ordre de prelació, per al procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'enginyer-a agrònom-a en els termes que s'estableixen a l'annex II d'aquesta Resolució. 

5. S'ha elevat al conseller d'Hisenda i Funció pública, la llista de persones excloses del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'enginyer-a agrònom-a  en els termes que s'estableixen a l'annex III d'aquesta Resolució. 

Fonaments de dret

1. La Llei 4/2022, de 28 de juny de Consells Insulars.

2. La disposició addicional 5ª de la Llei 4/2021, de 17 de desembre, de mesures extraordinàries i urgents per executar les actuacions i els projectes que s'han de finançar amb fons europeus en el marc del Pla de Recuperació.

3. L'acord del Consell Executiu de delegació de determinades atribucions del Consell Executiu en el conseller executiu o consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública, en matèria de personal (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022).

4. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció del personal funcionari interí al servei del personal de la Comunitat autònoma de les Illes Balears.

5. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública que aprova les bases que han de regir la convocatòria d'un procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'enginyer-a agrònom-a i aprovar la convocatòria (BOIB núm. 169, de 29 de desembre de 2022).

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Informar dels acords adoptats per part de l'òrgan de selecció, referent a les al·legacions i els documents presentats per les persones aspirants, en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució.

2. Aprovar la constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'enginyer-a agrònom-a, en els termes que s'estableixen a l'annex II d'aquesta Resolució.

3. Publicar la llista de persones excloses del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'enginyer-a agrònom-a,  en els termes que s'estableixen a l'annex III d'aquesta Resolució.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB, en el tauler d'anuncis del Consell de Mallorca i en la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (24 d'abril de 2023)

El conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública (per delegació del Consell Executiu, segons acord de dia 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022) Josep Lluís Colom Martínez

 

ANNEX I Acords adoptats, per part de l'òrgan de selecció, referents a les al·legacions i els documents presentats per les persones aspirants:

1. Admetre a les persones aspirants Adrián Miró Raynaud, Llorenç March Vilanova i Elisabet Sintes Garcia atès que han esmenat els requisit.

2.  Admetre a les persones aspirants Felip Gelabert Vidal, Inés Lloret Pérez i Carolina de Pablos Puig, atès que han esmenat els requisits. No obstant això i d'acord amb la base 4.1, “D'acord amb la Disposició addicional primera de l'Ordenança reguladora de l'Administració electrònica del Consell de Mallorca i els organismes autònoms que en depenen, la presentació de la sol·licitud i en el seu cas l'esmena, així com qualsevol altre actuació relacionada amb el procediment s'ha de fer mitjançant el tràmit telemàtic habilitat per tal efecte a la Seu electrònica del Consell de Mallorca.2, en cap cas es poden valorar els mèrits, atès que no han estat presentats dins la forma i/o termini establert i per això, se'ls atorga una puntuació de 0 punts.

3. Admetre a l'aspirant M. Jose Espinosa Pascual atès que ha esmenat el requisit del carnet de conduir i estimar la seva al·legació respecte a la valoració de l'experiència professional atès que no es va incorporar d'ofici el certificat de serveis prestats amb un total de 167 mesos com a enginyera agrònoma al Consell insular de Mallorca. Per tant, passa a tenir 41,750 punts a l'apartat d'experiència professional.

4. Excloure, d'acord amb la base 4.1, les persones aspirants Antonio Barceló Avila, Marta López Serra, Aura Estela Pascual Lucas i Patricia Alejandra Vázquez Muñoz, atès que han presentat les seves al·legacions i/o la documentació acreditativa mitjançant el registre presencial, fora del tràmit electrònic habilitat a tal efecte.

5. Per a tots aquells casos que no s'han pogut desempatar d'acord amb els criteris de la base 8, s'ha acordat, per realitzar el sorteig, fer ús de la lletra “U”, d'acord amb la resolució de 9 de maig de 2022, de la Secretaria d'Estat de Funció Pública per la que es sorteja  l'ordre d'actuació dels aspirants en las proves selectives. (BOE Núm. 114 de 13 de maig de 2022).

 

ANNEX II Llista definitiva de persones admeses i constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'enginyer-a agrònom-a.

DNI

COGNOMS I NOM

 PUNTS

***9773**

Llurba Fortuny, Montserrat

67,25

***9938**

Mas Roig, Pedro

62,25

***6708**

Miro Raynaud, Adrian

59,25

***2796**

Espinosa Pascual, Maria Jose

41,75

***0268**

Llobera Mahy, Pau

40,25

***6533**

Sintes Garcia, Elisabet

36,00

***1970**

March Vilanova, Llorenç

21,75

***4348**

Millan Minguez, Ana Maria

17,00

***4288**

De Pablos Puig, Carolina

0,00

***3489**

Gelabert Vidal, Felip

0,00

***2689**

Lloret Perez, Ines

0,00

 

ANNEX III Llista de persones excloses del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'enginyer-a agrònom-a

DNI

COGNOMS I NOM

***6659**

Barceló Avila, Antonio

***2004**

Caldentey Pozo, Francisca Aina

***7376**

Calvo De La Iglesia, Lluis

***2984**

Cano Piqueras, M. De Los Santos

***8604**

Crespi Roig, Lluc

***0507**

Pérez Rosselló, Borja

***7435**

Jiménez Renedo, Pablo

***4675**

Lopez Rubira, Violeta

***9153**

Lopez Serra, Marta

***2312**

Nicolau Oliver, Joan

***4139**

Oliver Manera, Jordi Andreu

***8016**

Orell Regis, Maria Antonia

***8955**

Pascual Lucas, Aura Estela

***6860**

Pons Miquel, Aina Maria

***2747**

Prats Mut, Juan Ramon

***6153**

Ripoll Romaguera, Jaime

***3418**

Trobat Sbert, Jeronia

***9876**

Vázquez Muñoz, Patricia Alejandra