Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 269907
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es cita a termini les persones interessades en el Recurs contenciós administratiu del procediment ordinari núm. 0000179/2023 del TSJ Illes Balears Sala CON/AD 001-Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

  1. L'entitat ASOCIACION DE MADRES Y PADRES DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD DE LAS ILLES BALEARS (AMADIBA) ha interposat un recurs contenciós administratiu (actuacions PO 0000179/2023, que es tramita pel procediment ordinari davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears -Sala Contenciós Administrativa núm. 1 de Palma) pel qual s'impugna la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 25 de gener de 2023 per la qual es denega la sol·licitud de subvenció i es donava per desistida a l'esmentada entitat en relació al projecte anomenat «Centro residencial y de día Eivissa» presentat a la convocatòria de subvencions destinades a entitats del tercer sector d'acció social per finançar les inversions per a la construcció, la reforma i rehabilitació, l'adaptació o ampliació de centres o millora dels serveis actuals, en terrenys o edificis propis o adquirits, destinats a places per a serveis residencials i serveis d'estades diürnes per als anys 2022-2031 (BOIB núm. 47 de 7 d'abril).

  2. De manera directa o indirecta, la impugnació esmentada pot resultar rellevant per a una pluralitat d'entitats que podrien tenir la condició d'interessades en el procés.

Consideracions jurídiques

  1. Article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  2. Article 40 i els següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

    D'acord amb l'anterior dict la següent

Resolució

  1. Citar les entitats interessades en el Recurs contenciós administratiu en qüestió perquè puguin personar-se com a demandades davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears -Sala Contenciós Administrativa núm. 1 de Palma) en el termini de nou dies comptadors des de l'endemà d'aquesta publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

  2. Comunicar a les entitats interessades que, si s'hi personen fora del termini establit, se les considerarà com a part —però això no vol dir que s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment— i que, si no s'hi personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap més notificació.

  3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (19 d'abril de 2023)

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez