Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 269552
Resolució del secretari general de la Conselleria d’Afers Socials i Esports de 19 d’abril de 2023 per la qual s’estableix el règim de suplència del cap de la Unitat de Gestió Econòmica en els supòsits d’absència, malaltia o vacant

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 32 de la Llei 3/2003, de 26 de marc, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en relació amb l'article 13 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, estableix que els titulars dels òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears s'han de substituir en les seves funcions, de manera temporal, en els supòsits d'absència,malaltia o vacant.

L'article 33.2 de la Llei 3/2003 estableix que el règim de suplència l'ha de determinar el superior jeràrquic del titular de l'òrgan afectat entre els titulars d'òrgans del mateix rang o del rang immediatament inferior. D'acord amb el que estableix l'article 6.3 de la Llei esmentada, tenen la consideració d'òrgans administratius, a més dels òrgans superiors i dels directius, les unitats administratives (departaments, serveis, seccions i negociats) a les quals s'atribueixen funcions que tenen efectes jurídics davant de terceres persones o l'actuació de les quals té caràcter preceptiu.

Atès el caràcter preceptiu de l'actuació del cap de la Unitat de Gestió Econòmica, aquesta unitat administrativa té la condició d'òrgan administratiu. Per garantir en tot moment l'actuació de la Unitat de Gestió Econòmica en els casos d'absència, malaltia o vacant del cap d'aquesta Unitat, es fa necessari establir-ne un règim de suplència.

Per tot això, d'acord amb el que estableixen els articles 32.5, 33.2 i 42. de la Llei 3/2003, dict la següent

Resolució

1. Establir que en els supòsits d'absència, malaltia o vacant del cap de la Unitat de Gestió Econòmica, l'exercici de totes les seves funcions, pròpies o delegades, correspon, per aquest ordre, a les persones següents:

- Cap del Servei d'Administració Esportiva

- Cap del Departament d'Assumptes Generals

- Cap del Servei d'Assumptes Generals

- Cap del Servei de la Unitat Administrativa de Contractació.

- Cap d'Administració de Personal

2. Deixar sense efecte la Resolució del secretari general de la Conselleria d'Afers Socials i Esports de 14 de novembre de 2019 per la qual s'estableix el règim de suplència del cap de la Unitat de Gestió Econòmica en els supòsits d'absència, malaltia o vacant (BOIB núm. 158, de 21 de novembre de 2019).

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la qual tindrà efectes a partir de la data de publicació.

 

Palma, 19 d'abril de 2023

El secretari general Xavier Lluís Bacigalupe Blanco