Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 265588
Aprovació definitiva de la modificació del reglament d’organització i funcionament del ple de l’ajuntament d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Que en data 23 de febrer de 2023 el Ple de l'Excm. Ajuntament d'Eivissa, va acordar aprovar inicialment la modificació  del reglament d'organització i funcionament del Ple de l'Ajuntament d'Eivissa.

Que una vegada conclòs el termini d'informació pública de la citada modificació del  reglament, queda aprovat definitivament de forma automàtica per transcórrer el termini d'informació pública sense la presentació d'al·legacions contra el text aprovat inicialment.

Mitjançant el present, es publica el text íntegre de la modificació del Reglament d'Organització i funcionament del Ple de l'Ajuntament d'Eivissa, per al seu general coneixement, de conformitat amb l'article 103 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, en relació amb l'article 113 de la mateixa Llei, a l'efecte de la seva entrada en vigor.

Contra aquest acord, que esgota la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el terme de dos mesos, a comptar des de l'endemà a la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb el que estableixen els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

ANNEX MODIFICACIONS APROVADES DEFINITIVAMENT

Introducció del punt vuitè a l'article 21.

Article 21.8.

Convenis amb entitats de dret públic

L'Ajuntament, per acord del Ple, pot autoritzar la subscripció de convenis amb entitats de dret públic per a millorar i simplificar la gestió dels registres d'interessos, activitats i béns. En aquest cas els models, la inscripció, la custòdia i els accessos es regiran segons determini el conveni “.

 

Eivissa, (signat electrònicament: 19 d'abril de 2023)

El secretari Acctal Joaquim Roca Mata