Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 226848
Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 27 de març de 2023 per la qual se sotmet a informació pública el Projecte d’ordre del conseller d’Educació i Formació Professional pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en Manteniment Aeromecànic d’Avions amb Motor de Turbina a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.  En data 13 de setembre de 2022, es va signar la memòria justificativa en què s'analitza la necessitat d'iniciar un procediment per elaborar un projecte d'ordre del conseller d'Educació i Formació Professional pel qual s'estableixi el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en Manteniment Aeromecànic d'Avions amb Motor de Turbina a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2.  Per resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de dia 14 de setembre de 2022, es va ordenar l'inici del procediment i de la tramitació del projecte d'ordre indicat.

Fonaments de dret

1.  La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2.  L'article 58.1.e) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre a informació pública l'esborrany del Projecte d'ordre del conseller d'Educació i Formació Professional pel qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en Manteniment Aeromecànic d'Avions amb Motor de Turbina a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i posar-lo a disposició dels interessats a la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, ubicada al carrer del Ter, número 16, 2a planta; a la pàgina web de la Direcció General esmentada (http://dgfpieas.caib.es), i al Portal de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears (http://participaciociutadana.caib.es).

2. Fixar un termini de deu dies hàbils comptadors des de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per a la informació pública.

3. Establir que les al·legacions al Projecte de decret s'han de presentar a la seu de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors o a qualsevol dels llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i han d'anar adreçades a la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.

4. Habilitar la possibilitat de presentar al·legacions a aquest Projecte de decret per mitjans telemàtics mitjançant l'apartat «Participació en l'elaboració de normativa» de la pàgina web de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears (http://participaciociutadana.caib.es) dins el termini que s'estableix en el punt 2, d'acord amb l'article 34.2.f) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Sempre que les al·legacions presentades a través de la pàgina web indicada incloguin la identificació de la persona o entitat que les fa, s'han d'incloure en l'expedient d'elaboració normativa, tot i que no constin en el registre d'entrada electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma.

A aquest efecte, el funcionari de l'òrgan competent de la tramitació del procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d'emetre una diligència de les al·legacions presentades.

 

5. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 27 de març de 2023

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors Antonio Baos Relucio

El secretari general Tomeu Barceló Rosselló (Per suplència del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors BOIB 34 del 11/03/2021)