Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 225595
Acord del Consell General de l’Agència Tributaria de les Illes Balears de 30 de març de 2023, pel qual s’aprova el règim de teletreball per al personal funcionari i laboral de l’ATIB, que serà el previst en el Decret 3/2023, de 6 de febrer, pel qual es regula la modalitat de prestació de serveis mitjançant teletreball a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 17, de 7 de febrer de 2023), amb les especialitats organitzatives pròpies de l’ATIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell General de l'Agència Tributària de les Illes Balears, a proposta del Director de l'Agència  Tributària de les Illes Balears, en la sessió extraordinària de 4 de novembre de 2022, va adoptar, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Aprovar el règim de teletreball per al personal funcionari i laboral de l'ATIB, que serà el previst en el Decret 3/2023, de 6 de febrer, pel qual es regula la modalitat de prestació de serveis mitjançant teletreball a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 17, de 7 de febrer de 2023), amb les especialitats organitzatives pròpies de l'ATIB.

Segon. Publicar el contingut íntegre d'aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

La qual cosa es publica per a general coneixement, en compliment d'allò que estableix l'article 7.2 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març.

 

Palma, 30 de març de 2023

L'administrador tributari (Per suplència per motiu de vacant de la Direcció de l'ATIB –art. 5.3 de l'Ordre de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 22 de desembre de 2016 per la qual es regula l'estructura organitzativa i funcional de l'Agència Tributària de les Illes Balears) (BOIB núm. 163, de 29/12/2016) Justo Alberto Roibal Hernández