Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 211811
Anunci de constitució del borsí d'arquitectes funcionaris interins de l'Ajuntament de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la present, es fa saber que el 24 de març de 2023, s'ha aprovat el Decret 2023-0250, de constitució del Borsí d'Arquitectes funcionaris interins, següent:

 

“DECRET

Expedient núm.: 280/2022 Assumpte: Decret Borsí Procediment: Seleccions de Personal i Provisions de Llocs de treball

Vist que el 02 de maig de 2022 s'ha aprovat el Decret 2022-0307 que aprova les Bases reguladores del procediment per la cobertura d'una plaça d'Arquitecte/a Municipal, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Lloseta mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 60/2022, de 07 de maig de 2022).

Vist que en l'Acta del Tribunal Qualificador sobre la sessió del dia 06 de març de 2023 es proposen els resultats definitius del concurs oposició. Es proposa com a funcionària de carrera, per haver quedat en primera posició, a la Sra. Miquela Costa Ramis amb DNI 4320****-*, en aquest sentit resol el Sr. Batle de l'Ajuntament de Lloseta arrel del Decret de nomenament 2023-0235, de 22 de març de 2023.

D'acord amb la Base Onzena de les Bases Reguladores del procediment, “Una vegada nomenada la primera persona classificada, es constituirà la borsa de treball, que estarà formada per la resta de les persones aspirants que hagin superat totes les proves, a l'efecte de poder ser nomenades com a personal funcionari interí per substituir les possibles baixes, permisos, llicències, cobrir vacants o qualsevol supòsit de nomenament com a personal funcionari interí, d'acord amb l'article 10 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic”.

Atenent als antecedents descrits, i d'acord amb les competències que m'atorga l'Article 21.1,h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases de Règim Local, DISPÒS

Primer. Formar el Borsí de feina d'Arquitectes funcionaris interins de l'Ajuntament de Lloseta que el conformaran els aspirants que han superat totes les proves del procés selectiu, i seguint l'ordre de prelació, següent:

NOM

COGNOMS

DNI

BARTOMEU

CIFRE BENNASSAR

430****3-*

LUCAS

SECO GAGO

53****8*-L

Segon. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears amb indicació dels recursos que s'estimin pertinents.

Lloseta, (signat electrònicament: 24 de març de 2023

El batle José María Muñoz Pérez)

 

Contra aquest acord que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des de la present publicació, davant la batllia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la present publicació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.