Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 211398
Resolució del síndic major per la qual es nomenen funcionaris en pràctiques del cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant l'Acord del Consell de la Sindicatura de 21 de juny de 2022 (BOIB núm. 86, de 2 de juliol de 2022), es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis, el barem de mèrits, el temari i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos d'auditors de l'SCIB.

2. Mitjançant la Resolució del síndic major de 23 de febrer de 2023 (BOIB núm. 27, de 2 de març de 2023), es va ordenar la publicació de la llista d'aspirants que havien superat el concurs oposició de les proves selectives esmentades i es va atorgar un termini de vint dies naturals perquè aquests aspirants presentassin la documentació prevista en la base 10.1.

3. Tots els aspirants que han superat el concurs oposició varen presentar la documentació exigida i es va comprovar que compleixen els requisits establerts en les bases de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. La base 10.4 de les proves selectives esmentades disposa que, una vegada revisada i conforme la documentació esmentada en la base 10.1, les persones que han superat el concurs oposició són nomenades, per una resolució del síndic major, funcionàries en pràctiques del cos d'auditors de l'SCIB. Aquesta resolució, que ha de determinar la data en què començarà el període de pràctiques, s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això,

Resolc

1. Nomenar funcionaris en pràctiques del cos d'auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, els aspirants que s'identifiquen tot seguit:

- Cristina Fuster Ramos, amb DNI núm. ***5548*

- Gabriel Mas Ferrer, amb DNI núm. ***2189*

- María del Carmen Morro Ramos, amb DNI núm. ***1165*

- Bernat Torres Ripoll, amb DNI núm. ***5493*

- Ana María Velasco Martínez, amb DNI núm. ***2950*

2. Determinar que el període de pràctiques, que tindrà una durada de nou mesos i consistirà en el desenvolupament de les funcions descrites en l'article 64 del Reglament de règim interior de l'SCIB, començarà el 5 d'abril de 2023 i finalitzarà el 5 de gener de 2024.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar un recurs d'alçada davant el Consell de la Sindicatura en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de publicar-se, de conformitat amb els articles 121 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del règim jurídic de les administracions públiques; la disposició addicional primera de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, i la disposició addicional primera del Reglament de règim interior de l'SCIB.

 

A la data de la signatura electrònica (24 de març de 2023)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga