Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 208586
Extracte de la resolució del dia 20 de març de la junta de govern local de l'Ajuntament d'Eivissa, per la que es convoquen subvencions en matèria de subvencions per llibres i material didàctic, per alumnat empadronat al municipi d'Eivissa per a l'any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/683245)

Primer. Beneficiaris

Centres educatius públics o concertats de l'illa d'Eivissa que estiguin adscrits al programa de reutilització i creació d'un fons de llibres de text i material didàctic, els quals tinguin alumnat escolaritzat empadronat a la ciutat d'Eivissa amb una antiguitat efectiva i continuada de tres mesos anteriors a la data de finalització del termini per presentar les sol·licituds que cursin estudis entre 1r i 6è de primària.

Centres educatius públics o concertats de l'illa d'Eivissa que estiguin adscrits al programa de reutilització i creació d'un fons de llibres de text i material didàctic, els quals acreditin degudament la despesa realitzada.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió per part de l'Ajuntament d'Eivissa, de subvencions en matèria d'adquisició de llibres de text i material didàctic per al curs escolar 2022-2023, orientada a alumnat empadronat al municipi d'Eivissa.

D'acord amb el que disposa l'art. 31 de la LGS les despeses realitzades abans de la data de termini del període de justificació establert i que guardin relació directa amb l'objecte de la subvenció:

1. Es consideren despeses subvencionables:

a) L'adquisició de llibres de text escolars originals.

b) L'adquisició de material didàctic, sempre i quan es justifiqui el seu ús mitjançant la mostra d'una unitat didàctica o una descripció detallada de la mateixa on s'especifiqui la vinculació d'aquesta amb el currículum educatiu. En cas que el material didàctic consisteixi en equipaments electrònics o per a processos d'informació amb una vida útil superior a 1 any s'aplicaran els coeficients d'amortització lineal establerts a la normativa tributària vigent. En qualsevol cas s'haurà d'acreditar que la despesa s'ha dut a terme amb anterioritat a la publicació de l'extracte d'aquestes bases al BOIB.

2. No es consideren subvencionables:

a) Qualsevol altre despesa no contemplada a l'apartat anterior.

Tercer. Bases reguladores.

BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA DE LES SUBVENCIONS D'ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT I MATERIAL DIDÀCTIC PER ESCOLES AMB ALUMNAT EMPADRONAT AL MUNICIPI D'EIVISSA PER L'ANY 2023.

Publicades a la seu electrònica (https://eivissa.sedelectronica.es )

Quart. Import.

Cadascuna de les beques tindrà una dotació total de 50 € per cada membre de l'alumnat o de 70 € en cas de que pertanyi a alguna de les Unitats d'Educació Especial en Centres Ordinaris i cap subvenció podrà superar, en tot cas, el percentatge màxim del 100 % de la despesa subvencionable.

L'ordre de relació de la concessió de les subvencions, en cas que l'import de les sol·licituds excedeixi del crèdit pressupostari habilitat a tal efecte, es farà en funció de la data de presentació de la sol·licitud al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament d'Eivissa.

Per al pagament d'aquestes subvencions hi ha consignació pressupostària, per import de 100.000 € a la partida 32000 48000 «Ajudes llibres de text» del Pressupost d'Educació per l'any 2023, de l'Ajuntament d'Eivissa.

Es consideren despeses subvencionables als efectes d'aquesta convocatòria aquelles que responguin a la naturalesa de l'activitat subvencionada i es realitzin en el termini establert entre l'1 de setembre de 2022 i la data de publicació de l'extracte de la convocatòria al BOIB.

Cinquè.- Termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptadors a partir del següent al de la publicació d'aquesta convocatòria al BOIB. Si el darrer dia natural fos inhàbil, el termini s'ajornarà fins al dia hàbil següent. La documentació es publicarà a la Base Nacional de Dades de Subvencions (BNDS), a la seu electrònica i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa (www.eivissa.es).

 

Eivissa (signat electrònicamente:23 de març de 2023)

El secretari Acctal Joaquim Roca Mata