Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 197190
Resolució sobre les autoritzacions per a la instal·lació de parada al Mercat Agrari Agromaó 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de l'article 45.1.a) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, el present anunci publica les adjudicacions d'una parada al Mercat Agrari Agromaó 2023, atorgades pel Decret d'Alcaldia núm. 2023/DA/0000985, de data 20 de març de 2023.

PRIMER. Autoritzar les persones interessades que es relacionen a continuació a instal·lar parada/es del mercat agrari Agromaó, fins al dia 31 de desembre de 2023, a l'espai destinat a aquest mercat, situat als carrers Nou-s'Arravaleta:

Expedient

DNI

Sol·licitant

Parades

E06472023000005

41****17K

JUAN LUÍS FEDELICH ALLÉS

6 i 7

E06472023000006

Y**116**N

PATRIK MARIE JEAN DE LA CHESNAIS

8

SEGON. No admetre la sol·licitud presentada per María Juana Marqués Caules, amb DNI 4*75***7G, perquè no ha presentat la documentació exigida a l'apartat 4, punts a i d, de les bases de la convocatòria.

TERCER. Les condicions de funcionament del mercat són les següents:

a) Obrirà tots els diumenges, de 9.00 a 14.00 hores.

b) L'horari del muntatge serà de 8.00 a 9.00 hores; i el de desmuntatge, de 14.00 a 15.00 hores

c) Les mides de les parades seran de 2 x 1 m. L'Ajuntament de Maó ha uniformat els mercats municipals, confeccionant tendals i faldons que seran subministrats a les persones adjudicatàries, que obligatòriament els hauran d'emprar.

d) L'autorització per muntar una parada serà intransferible i revocable.

e) La vigilància i conservació de l'espai serà responsabilitat exclusiva de la persona autoritzada

f) L'autorització no eximeix la persona titular de sol·licitar i obtenir llicències d'altres administracions, d'acord amb les normatives que li són d'aplicació.

g) Les autoritats municipals podran ordenar, en qualsevol moment, que un funcionari/ària realitzi visita d'inspecció per comprovar el compliment de les condicions exigides en la present autorització, així com de l'ocupació continuada de la parada, segons sol·licitud. Aquest funcionari/ària podrà imposar, si escau, les sancions pertinents.

h) A les parades no es podran instal·lar equips de so o música, ni megafonia.

i) Per raons d'interès públic, es podrà traslladar puntualment la ubicació del mercat, previ avís a les persones autoritzades.

j) Quan, per motiu d'incompatibilitat amb altres activitats —de força major, a causa de les condicions meteorològiques o d'altres—, no es pugui realitzar el mercat, això no implicarà la seva obertura en dies diferents dels previstos, excepte en els supòsits que expressament autoritzi l'alcalde o persona en qui delegui.

k) En tot moment, les persones autoritzades hauran de complir els protocols i les normes higièniques vigents arran de la crisi sanitària del Covid-19, relatives als mercats de venda ambulant a l'aire lliure.

QUART. La llista de persones interessades autoritzades s'enviarà a la Policia Local, juntament amb les dades dels vehicles que podran accedir a la zona de venda, per tal de realitzar-hi la càrrega i descàrrega, durant els horaris de muntatge i desmuntatge —respectivament— de les parades.

CINQUÈ. L'ordre d'ocupació de les parades s'ha realitzat per sorteig públic. Es lliurarà un plànol de situació a les persones adjudicatàries.

Cada parada ocuparà un espai de 2 x 1 m, amb una separació de 2 metres entre cada parada.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (20 de març de 2023)

L´alcalde Héctor Pons Riudavets​​​​​​​