Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 182468
Resolució del director general de Prestacions i Farmàcia per la qual es modifica la composició de la Comissió de Valoració per instruir i valorar els mèrits del concurs per a l’adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució de 25 de novembre de 2015

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 25 de novembre de 2015 el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia va dictar resolució per la qual es va convocar un concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia (BOIB núm. 174, de 26 de novembre).

2. D'acord amb la base 5 de l'annex 2 de la convocatòria del concurs de mèrits per a l'adjudicació de les oficines de farmàcia, per efectuar la instrucció del procediment i la valoració dels mèrits al•legats pels sol•licitants admesos s'ha de constituir una Comissió de Valoració que ha d'estar integrada pels membres següents:

a) President: el cap del Servei d'Ordenació Farmacèutica de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia.

b) Vocals:

  • Un representant del Departament de l'Àrea juridicoadministrativa de la Conselleria de Salut i Consum, designat per la secretària general.
  • Dos tècnics de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia, designats pel director general.
  • Un representant del Col•legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, designat pel director general de Prestacions i Farmàcia a proposta de la corporació esmentada.

c) El secretari o la secretària de la Comissió, que tindrà veu i vot, l'ha de designar el director general de Prestacions i Farmàcia d'entre els vocals.

3. En data 4 de setembre de 2019, el director general de Prestacions i Farmàcia va dictar resolució per la qual es nomenaven els membres de la Comissió de Valoració per instruir i valorar els mèrits del concurs esmentat (BOIB núm. 125, de 12 de setembre).

4. En data 29 de desembre de 2020, el director general de Prestacions i Farmàcia va dictar resolució per la qual es modificava la composició de la Comissió de Valoració del concurs esmentat (BOIB núm. 5, de 12 de gener de 2021), de forma que la Comissió passava a tenir la següent composició:

Presidenta: María Isabel Iglesias Martin, cap del Servei d'Ordenació Farmacèutica

Vocals:

1. Sebastián Vanrell Sintes, membre titular del Departament Jurídic-administratiu de la Conselleria de Salut i Consum.

2. María Isabel Rodríguez Baos, membre suplent del Departament Jurídic-administratiu de la Conselleria de Salut i Consum.

3. María Isabel Gimeno Franco, cap de la Secció VI, tècnica de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia. Exercint funcions de secretària de la Comissió.

4. María Jesús Martín Sánchez, tècnica de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia.

5. Vicenç Terrades Gayà, com a membre titular, i Maria Antònia Febrer Bauzà, com a membre suplent, en representació del Col.legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears.

5. Atès que s'han produït canvis en el personal tècnic de la Direcció General, que han suposat la designació de la senyora María Isabel Gimeno Franco com a cap del Servei d'Ordenació Farmacèutica, resulta necessari dictar una nova resolució per la qual es modifica la composició de la Comissió de Valoració per instruir i valorar els mèrits del concurs d'adjudicació de les 34 oficines de farmàcia, designant a la nova presidenta i a un tècnic o tècnica de la Direcció general de Prestacions i Farmàcia per cobrir la vacant com a vocal deixada per la senyora Gimeno Franco.

 

Fonaments de dret

1. L'article 22 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

2. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. La Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015 per la qual es convoca un concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia (BOIB núm. 174, de 26 de novembre).

4. La base 5 de l'annex 2 de la convocatòria del concurs de mèrits esmentat.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Designar presidenta de la Comissió de Valoració del concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015, a la senyora María Isabel Gimeno Franco, cap del Servei d'Ordenació Farmacèutica de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia.

2. Designar a la senyora Luisa Campos Gallego, tècnica de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia, vocal de la Comissió de Valoració del concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015.

3. Designar la secretària de la Comissió de Valoració entre els seus vocals, a la senyora Luisa Campos Gallego

4. Mantenir la composició de la Comissió de Valoració per instruir i valorar els mèrits del concurs d'adjudicació de 34 oficines de farmàcia donada per la Resolució del director general de Prestacions i Farmàcia de 29 de desembre de 2020 (BOIB núm. 5, de 12 de gener de 2021), en tot allò que no es vegi modificada per aquesta Resolució.

5. Notificar aquesta resolució als membres de la Comissió de Valoració del concurs que es designen a aquesta Resolució.

6. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquest acte de tràmit, que no exhaureix la via administrativa ni es troba en cap dels supòsits que es preveuen a l'article 112 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, no pot interposar-se recurs administratiu, sense perjudici que els interessats puguin mostrar-ne la seva oposició perquè sigui considerada en la resolució que posi fi al procediment, ni del dret a recusar els membres de l'òrgan col•legiat designats, per les causes que es preveuen a l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques.

 

Palma, (signat electrònicament: 14 de març de 2023)

El director general  Atanasio García Pineda