Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 179537
Decret de Presidència sobre la fixació del preu públic de l’espectacle infantil “Recuérdame. Tributo a Coco”, que es celebrarà el dia 26 de març de 2023 al Recinte Firal d’Eivissa, organitzat pel Departament d’Esports i Joventut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que per Decret de Presidència número 2023/000173 de data 13.03.2023 s'ha aprovat una proposta de la tresorera del Consell Insular d'Eivissa, en relació a la fixació del preu públic de l'espectacle infantil “Recuérdame. Tributo a Coco”, que es celebrarà el dia 26 de març de 2023 al Recinte Firal d'Eivissa, organitzat pel Departament d'Esports i Joventut, del tenor literal següent:

«.../...

PRIMER.- Aprovar l'establiment del preu públic i l'acord regulador del mateix que segueix:

ACORD REGULADOR DEL PREU PÚBLIC DE LES ENTRADES DE L'ESPECTACLE INFANTIL “RECUÉRDAME. TRIBUTO A COCO

Article 1.- Fonament i objecte

Aquesta entitat local, en ús de les facultats atorgades als articles 41 a 47, 148 i 157 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, estableix el present preu públic a satisfer per a les entrades de l'espectacle infantil “Recuérdame. Tributo a Coco” que es preveu realitzar al recinte firal d'Eivissa.

Article 2.- Fet imposable

Constitueix el fet imposable d'aquest preu públic l'assistència a l'espectacle “Recuérdame. Tributo a Coco” que es preveu realitzar al recinte firal d'Eivissa.

Article 3.- Obligats al pagament

Estan obligats al pagament del preu públic regulat a aquest Acord, les persones físiques que assisteixin a l'espectacle “Recuérdame. Tributo a Coco” que es preveu realitzar al recinte firal d'Eivissa.

Article 4.- Quantia

La quantia del preu públic regulat a aquest Acord serà la quantia establerta a la següent tarifa per entrada:

ENTRADA

IMPORT

Adults (majors de 18 anys)

12 €

Menors (menors de 18 anys)

8 €

Article 5.- Naixement i extinció de la obligació de pagament

L'obligació de pagar el preu públic neix des del moment en que s'inicii la prestació del servei, o la realització de l'activitat. S'entén que s'inicia la seva prestació des del moment en què s'accedeixi o es tengui la possibilitat d'accedir al recinte on es realitza l'activitat.

No obstant, s'exigirà el dipòsit previ del preu públic que s'efectuarà a través de l'adquisició de l'entrada corresponent.

Quan per causes no imputables a l'obligat el pagament de la tarifa d'entrada no fora possible la prestació de l'activitat, es procedirà a la devolució de l'import corresponent

Article 6.- Normes de gestió

El pagament del preu públic s'exigirà en règim d'autoliquidació i es farà efectiu en el moment de sol·licitar l'entrada. La seva gestió s'efectuarà a través de venda en linia a www.eivissacultural.es o directa a taquilles, mitjançant pagament en targeta de crèdit, i amb caràcter previ a l'accés al recinte.

L'entrada que justifica el pagament del servei constarà de rebut numerat amb la indicació de la data, import, denominació de l'espectacle i hora.

Correspon al Departament d'Esports i Joventut en coordinació amb la Tresoreria, l'ordenament, funcionament i gestió de la venda d'entrades assenyalades al paràgraf anterior.

Article 7.- Normes complementàries

En tot allò no previst al present text regulador i que faci referència a l'aplicació, gestió, liquidació, inspecció I recaptació d'aquest preu públic, s'estarà a allò previst a la Llei General Pressupostària i altra legislació de caràcter local i general que li sigui d'aplicació, en especial el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, la Llei 8/1989, de Taxes I Preus Públics i el Reglament General de Recaptació.

Article 8.- Entrada en vigor

El present preu públic i el seu acord regulador, entrarà en vigor el dia de la publicació del seu text íntegre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i continuarà en vigor fins a la seva modificació o derogació.

SEGON.- Publicar el text íntegre de l'acord regulador al Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Eivissa, a la data de la signatura electrònica (13 de març de 2023)

El conseller executiu del Dept. d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut Salvador Losa Marí