Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 156372
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de delegació de les funcions de la Secretaria de l'Agència de Defensa del Territori

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat:

“L'article 21.2 dels Estatuts de l'Agència de Protecció de la Legalitat Urbanística preveu que la secretària, l'assessoria jurídica, la intervenció i la tresoreria i recaptació de l'Agència les exercirà, respectivament, la Secretaria General, l'Assessoria Jurídica, la Intervenció General i la Tresoreria General del Consell de Mallorca, sense perjudici de les delegacions que es puguin efectuar en funcionaris i funcionàries adscrites a l'Agència (BOIB núm. 160, de 13 de novembre de 2008).

Per Decret de la Presidència del Consell de dia 25 de novembre de 2008  (BOIB núm. 171 de dia 16 de desembre de 2008) es va encomanar l'exercici de les funcions de Secretaria l'Agència de Defensa del Territori al Sr. Manuel García Aguirre.

Per Decret de la Presidència del Consell de dia 1 de setembre de 2009  (BOIB núm. 133 de dia 12 de setembre de 2009 ) es va designar la senyora Alícia Maria Pérez Noguera, substituta del Sr. García Aguirre, per als supòsits de malaltia o absència legal o reglamentària.

Actualment el Sr. Manuel García Aguirre, ha passat a ocupar una altra plaça dins el Consell de Mallorca, per la qual cosa es fa necessari designar la persona que exercirà les funcions de la Secretaria de l'Agència de Defensa del Territori, així com designar a la persona que la substituirà als supòsits de malaltia o absència legal o reglamentària.

De conformitat amb la proposta de la Secretaria General i atesa la competència que té aquesta Presidència, en virtut de l'article 21.1.q) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars,

DECRET

1.- Disposar el cessament del senyor Manuel García Aguirre com a secretari delegat de l'Agència de Defensa del Territori i agrair-li els serveis prestats.

2.- Designar la senyora Alícia Maria Pérez Noguera secretària delegada de l'Agència de Defensa del Territori.

3.- Designar el senyor Jaume Adrover Cànoves substitut de la senyora Alícia Maria Pérez Noguera, per als supòsits de malaltia o absència legal o reglamentària.

4.- Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.

5.- Notificar-ho a les persones interessades i publicar-ho en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Palma, 13 de febrer de 2023

La presidenta del Consell Insular de Mallorca Catalina Cladera Crespí