Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 156292
Resolució del síndic major per la qual s’aprova la llista provisional de persones admeses i excloses per participar en el procés excepcional d’estabilització de l’ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir una plaça de subaltern del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant l'Acord del Consell de la Sindicatura de 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022) es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització de l'ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir una plaça de subaltern del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. El 4 de gener de 2023, va acabar el termini per presentar sol·licituds per participar en el procés excepcional esmentat.

Fonaments de dret

1. La base sisena de la convocatòria disposa que en el termini màxim de dos mesos, comptadors des que acaba el termini per presentar sol·licituds, el síndic major ha de dictar una resolució mitjançant la qual s'aprova la llista provisional de persones admeses i excloses al procés selectiu, amb expressió de la causa d'exclusió. Aquesta relació s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'anuncis de l'SCIB i en el seu portal web (<www.sindicaturaib.org>).

2. La mateixa base sisena estableix que, a fi d'evitar errors i, si se'n produeixen, de permetre que s'esmenin dins el termini establert i en la forma escaient, les persones aspirants han de comprovar que no figuren en la relació de persones excloses i que, a més, consten en la llista de persones admeses. Les persones aspirants excloses o omeses disposen d'un termini de set dies hàbils, comptadors des de l'endemà de publicar-se la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per esmenar el defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu, amb l'advertiment que, si no ho fan, l'SCIB considerarà que desisteixen de participar en el procés.

Per tot això, i una vegada revisades les sol·licituds que han presentat les persones aspirants, 

Resolc

1. Aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses per participar en el procés excepcional d'estabilització de l'ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir una plaça de subaltern del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, la qual s'adjunta com a annex.

2. Comunicar a les persones excloses i omeses que, d'acord amb el que disposa la base sisena de la convocatòria, disposen d'un termini de set dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per esmenar el defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu, amb l'advertiment que, si no ho fan, l'SCIB considerarà que en desisteixen.

3. Publicar aquesta Resolució i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'anuncis de l'SCIB i en el seu portal web (<www.sindicaturaib.org>).

 

A la data de la signatura electrònica (28 de febrer de 2023)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga

 

 

ANNEX Llista provisional de persones admeses i excloses per participar en el procés excepcional d'estabilització de l'ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir una plaça de personal subaltern del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears (Acord del Consell de la Sindicatura de 30 de novembre de 2022, BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022)

Persones admeses

 

LLINATGES

NOM

DNI

1

Flexas Bauzá

Bartolomé

***68365*

2

Genestra Serra

Jaime Miguel

***36510*

3

Iglesias Solé

Carlos

***20144*

4

Palau Pérez

Joan Francesc

***16239*

5

Salom Ferrer

Ana María

***62368*

6

Salom Ferrer

Cristina

***62369*

7

Segura Palmer

Daniel

***92596*

8

Serra Capó

Juan

***48453*

9

Soares Trinidad

María de la Paz

***26275*

10

Tur Arqués

Francesca

***52898*

Persones excloses

No n'hi ha