Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 153403
Resolució de Batlia núm. 129 de data 24 de febrer de 2023 d’aprovació de la relació d’aspirants que han superat el procés selectiu per a la provisió de dues places de la categoria d’oficial de policia local de l’Ajuntament de Pollença

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de Batlia núm. 129 de data 24 de febrer de 2023 s'aprovà la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu per a la provisió de tres places de la categoria d'oficial de policia local de l'Ajuntament de Pollença, com a personal funcionari de carrera per promoció interna, mitjançant concurs-oposició, i que seran nomenats com a personal funcionari en pràctiques, la qual a continuació es transcriu:

«RESOLUCIÓ DE BATLIA

Atès que mitjançant Resolució de Batlia núm. 1306/2021, de 15 de desembre, es va aprovar la convocatòria i les bases reguladores del procediment selectiu per a l'accés com a personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Pollença, pel torn de promoció interna, de tres places d'oficial de policia local, mitjançant concurs-oposició. Aquestes bases es varen publicar al BOIB núm. 173/2021, de 18 de desembre.

Atès que, per acord de la Junta de Govern Local, adoptat en sessió celebrada l'1 de febrer de 2022, es varen resoldre les al·legacions presentades i es va aprovar la modificació de les Bases, fixant que es convocaven 2 places d'oficial de policia, i que aquesta modificació es va publicar al BOIB núm. 27/2022, de 19 de febrer.

Finalment, es va anunciar la convocatòria al BOE núm. 75, de 29 de març de 2022.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds de participació en el procediment selectiu, d'acord amb les bases que regeixen la present convocatòria, mitjançant Resolució de Batlia núm. 2022/806, de 12 d'agost, es va aprovar el llistat provisional d'admesos i exclosos al procediment selectiu.

Atès el Decret de Batlia núm. 895/2022, de 13 de setembre, d'estimació de les causes de recusació presentades per diversos aspirants i el Decret núm. 964/2022, de10 d'octubre, de designació de nou vocal suplent.

Una vegada desenvolupat el procediment selectiu, vista la proposta definitiva de la relació d'aspirants que han superat el procediment selectiu i que han de ser nomenats com a personal funcionari en pràctiques, formulada en data 6 de febrer de 2023 pel Tribunal Qualificador del concurs-oposició, la qual s'accepta en la seva integritat.

Vista la Proposta del regidor delegat d'Urbanisme, Personal, Ràdio Pollença, Museu Municipal i Festival de Pollença, de data 15 de febrer de 2023.

Fent ús de les atribucions que em confereix l'article 21.1 h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, RESOLC:

Primer.- Aprovar la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que seran nomenats com a personal funcionari en pràctiques, que és la següent:

N.   PRIMER COGNOM     SEGON COGNOM             NOM                                      DNI                       PUNTUACIÓ

1     MARTÍNEZ                    BANÚS                               JORGE LORENZO            ***9585**                      45,14

2     RIVERA                         RAVEN                               DANIEL                              ***5289**                      41,27

Segon.- Informar a les persones aspirants que figuren en la relació anterior i que han de ser nomenats funcionaris en pràctiques que disposen d'un termini de vint dies hàbils des de la data de publicació de l'aprovació de la present Resolució per presentar els documents que acrediten que compleixen els requisits que, en el seu cas, exigeix la convocatòria.

L'incompliment d'aquest termini suposa la pèrdua del dret de ser nomenats funcionaris en pràctiques i queden sense efecte totes les actuacions anteriors relatives al seu nomenament. També causa aquests efectes el fet que de la documentació presentada es dedueixi que les persones aspirants no compleixen els requisits que exigeix la convocatòria.

Tercer.- Publicar aquesta resolució al tauler electrònic d'anuncis de l'Ajuntament i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, tot informant als interessats que, contra la present Resolució, que exhaureix la via administrativa, poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació de la present Resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.»

Cosa que fem pública.

 

Pollença, a data de la signatura electrònica (28 de febrer de 2023)

El batle Andrés Nevado Rodríguez