Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 143564
Correcció d’errors de les bases de la convocatòria per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de tres gestors científics per al programa «Gestió» del projecte «Consciència IdISBa: consolidar la ciència IdISBa», convocatòria finançada pel pla anual 2022 de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS2023-057)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 9 de febrer de 2023, en el BOIB núm. 18 es varen publicar la bases de la convocatòria per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de tres gestors científics per al programa «Gestió» del projecte «Consciència IdISBa: consolidar la ciència IdISBa», convocatòria finançada pel pla anual 2022 de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS2023-057).

Atès que a la versió catalana i castellana de la referida convocatòria hi ha hagut errors materials, en virtut de l'article 109.2 de la Llei 39/2016 d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

RESOLC:

PRIMER: Corregir l'error detectat a la versió catalana de la convocatòria per a la contractació de tres gestors científics per al programa «Gestió» del projecte «Consciència IdISBa: consolidar la ciència IdISBa», convocatòria finançada pel pla anual 2022 de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS2023-057), publicada en el BOIB núm. 18 de data 9 de febrer de 2023, en els següents termes:

ON DIU:

Estar en possessió del títol universitari de llicenciatura o grau en Ciències de la Vida, Ciències de la Salut o Ciències Socials.

HA DE DIR:

Estar en possessió del títol universitari de llicenciatura o grau amb grau ≥300 ECTS adscrits al nivell 3 (màster) o grau amb màster (≥300 ECTS) en: Ciències de la Vida, Ciències de la Salut o Ciències Socials.

SEGON: Publicar la present resolució en el BOIB i en la pàgina web de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (24 de febrer de 2023)

El director gerent de la Fundació Sergi Camacho Clavijo