Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 138822
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementa el crèdit de la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 3 de febrer de 2022, per la qual s’aprova la convocatòria, per a l’any 2022, dels ajuts destinats al foment de la lluita biològica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb data 5 de febrer del 2022 es va publicar al BOIB núm. 19 la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 3 de febrer de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria, per a l'any 2022, dels ajuts destinats al foment de la lluita biològica.

La convocatòria assenyalada, a l'apartat segon, destina un import màxim de quaranta-vuit mil euros (48.000,00 €) amb càrrec a pressupost del FOGAIBA del 2022, amb la possibilitat d'incrementar-lo i amb uns percentatges de cofinançament del 50,00% a càrrec del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), del 5% a càrrec del MAPA i del 45% a càrrec de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB).

Per tot això i pel fet que aquesta línia d'ajuts està en procés de tramitació i que la demanda d'ajuts destinats al foment de la lluita biològica s'ha incrementat respecte del que es preveia inicialment, i atesa la disponibilitat pressupostària, s'estima convenient incrementar la quantia destinada a aquesta convocatòria.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Es modifica el punt 1 de l'apartat segon de la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 5 de febrer de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria, per a l'any 2022, dels ajuts destinats al foment de la lluita biològica, publicada al BOIB núm. 19, de 5 de febrer de 2022, que queda redactat de la manera següent:

“1. Per a aquesta convocatòria es destinarà un import màxim de quaranta-vuit mil vuit-cents dinou euros (48.819,00 €), amb la possibilitat d'ampliar els crèdits, amb càrrec als pressupostos del FOGAIBA de l'any 2022”.

Segon

Aquesta resolució s'ha de notificar a la Base de Dades Nacional de Subvenciones i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, (signat electrònicament: 22 de febrer de 2023)

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño