Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 125728
Obertura del tràmit d’informació pública en relació a l’aprovació inicial de la modificació de l’estudi de detall de l’Àrea d’Actuació 5.25.1, de les Normes Subsidiàries de Planejament Municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Obertura del tràmit d'informació pública en relació a l'aprovació inicial de la modificació de l'estudi de detall de  l'Àrea d'Actuació 5.25.1, de les Normes Subsidiàries de Planejament Municipal.

La Junta de Govern en sessió celebrada el dia 16 de desembre de 2022 adoptà, entre d'altres, el següent ACORD:

1r.- APROVAR INICIALMENT la modificació de l'Estudi de Detall de l'Àrea d'Actuació 5.25.1 de les Normes Subsidiàries Municipals sol·licitada pel Sr. Miguel Diaz Batanero, amb NIF núm. 26028148-Z, actuant en representació de l'entitat METROVACESA, S. A., amb CIF núm. A-87471264.

2n.- SOTMETRE L'EXPEDIENT A INFORMACIÓ PÚBLICA, per un període mínim de 30 dies, mitjançant publicació de l'acord d'aprovació inicial en el BOIB, en un dels diaris de major circulació de la provincia i en la seu electrònica de l'Ajuntament perquè pugui ser examinat i presentar les al·legacions i suggerències que s'estimin pertinents, tot això, segons disposa l'art. 55 de la LUIB.

La publicació de l'anunci de informació pública, tant en el diari com en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, es farà constar de manera clara el localitzador uniforme de recursos de la seu electrònica per accedir al document.

3r.- SOL·LICITAR informe al Consell Insular.

4t.- NOTIFICAR personalment als propietaris i demés interessats directament afectats, compresos en l'àmbit d'aplicació de l'estudi de detall.”

El que es publica per a general coneixement, fent-se saber que l'expedient podrà ser examinat  i es poden presentar les al·legacions i suggerències que s'estimin pertinents, pel període de 30 dies a comptar des de l'endemà d'aquesta publicació. L'expedient serà accessible des del següent localitzador: https://santjosep.sedelectronica.es/board.

 

Sant Josep de sa Talaia: (14 de febrer de 2023)

L'alcalde

Ángel Luis Guerrero Domínguez